7 lucruri universal enervante

1. Vorba multa si inutila. Doar citind asta si deja cred ca ti-au venit in minte cateva persoane care vorbesc mult si degeaba. Sunt peste tot, pentru ca e singura modalitate prin care se fac auziti intr-o incapere, deschizand gura…. degeaba. 🙂

2. Linguselile. Nu stiu in cazul cui inca mai au efect, insa dupa parerea mea oamenii ligusitori sau linguselile in general chiar nu-si au rostul in foarte multe ipostaze. Daca vrei sa impresonezi pe cineva, o poti face si altfel, fara sa… ii pupi prea mult stim noi unde.

3. Zilele ploioase in care trebuie sa fii afara. Nu stiu cum sa face ca de fiecare data cand ai o zi incarcata si trebuie sa alergi dintr-un loc in altul, vremea nu tine cu tine. Ploaie, vant, haine patate, haine murdare, ideea de imagine cam sifonata si pe deasuprea iti mai da si o stare de somnolenta profunda.

4. Incaltamintea noua. Nu ma intelege gresit, ador pantofii, tocurile si tot ce inseamna incaltaminte, dar pe alea noi, pe care le iei in picioare prima data si stii ca toata ziua iti e stricata pentru ca te bat, iti fac vanatai si basicute si ai durerea aia sfasietoare, usturatoare a picioarelor cam jumatate de zi? Aia nu-mi place mie. Strica toata bucuria din ziua in care cumperi incaltarile alea.

5. Oamenii care se cred prea importanti. Mai am nevoie de explicatii aici? Nu cred.

6. Melodiile care nu exprima nimic si ajung hituri. Ex.? Majoritatea cantecelor romanesti. (Inna – iguana, Antonia – Matame, Xonia – A want cha si stiti voi, cam ce se gaseste in trending pe youtube). Au o fraza catchy si BOOM! E hit. Dar nu are niciun fel de mesaj. Nu transmite nimic, e doar un beat, un vers si 3 minute in care doar asta auzi.

7. Plansetele. Cand auzi sau vezi oameni care se plang din orice prostioara si se comporta de parca e sfarsitul lumii. Why? De cele mai multe ori sunt subiecte atat de nesemnificative ale caror solutii le poate gasi si un copil de 7 ani, dar persoanele in cauza fac o uriasa probleme din ele si se comporta de parca e sfarsitul universului. “Nu am gasit blugi marimea mea la mall!” Catastrofal, intr-adevar.

15 Replies to “7 lucruri universal enervante”

  1. Zauuu. Deci treaba cu linguselile e enervanta. Dar din păcate, înca funcționează! Dacă nu știi sa pupi unde trebuie, nu faci nimic! Ah da, și mor de ipocrizie… I-aș ucide p-ăștia cu minim 2 fete

  2. Lista e buna. La mine as scoate incaltarile noi, inainte pateam exact cum ai descris tu, de cativa ani am grija ce cumpar si nu mai e pe lista. :)) Cu zilele ploioase m-am obisnuit… dar cu celelalte de pe lista, nu.

  3. Ai mare dreptate. De ceva vreme nu mai ascult muzica nici pe youtube nici la tv…pur si simplu aceeasi muzica, ceea ajunsa hit peste noapte.

  4. Deci faza cu incaltamintea noua ai mare dreptate, nu a fost doar o data cand am patit ceva de genu, ci de n ori! Si intrebarea este “de ce?” – pentru ca adoram o pereche de papuci/pantofi iar marimea mea nu era si a trebuit sa iau fie mai mici, fie in cazurile fericite mai mari Ș)))

  5. Cu 1,2,5 sunt foarte de acord. Mă aduc pe culmile disperării. Când vine vorba de melodiile care nu spun nimic, dar sunt hit-uri… nu mă deranjează ele, ci persoanele care le ascultă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *