Ați auzit de magazinul de grădinărit Husqvarna?

Săptămâna trecută am mers in vizita la niste prieteni tare dragi noua pentru o mică petrecere de casa noua. Fiind o petrecere in aer liber, intr-o gradina superba despre care o sa va vorbesc imediat, am înțeles încă de la început ca urmează si un grătar si multă voie buna, mai ales pentru ca voiam sa aflu câteva detalii despre noua lor casa si despre cum au reușit sa-si amenajeze gradina atât de frumos.

Va spuneam intr-un articol trecut ca si ai mei, acasă au o grădinița a lor pe care o îndrăgesc tare mult si in care ai sta doar de drag, toată ziua, lenevind. Uite ca si cu prietena mea s-a întâmplat la fel, voiam sa nu mai plec din hamac, pentru ca da, are un hamac in gradina, si nici nu voiam sa pierd din ochi vreun detaliu din gradina ei, mai ales pentru ca este destul de mare, frumos aranjata si foarte bine întreținută.

Bineînțeles ca nici nu am ajuns bine ca am luat-o la întrebări in legătura cu cum si-a aranjat gradina, de unde si-a luat echipamentul, răsadurile, florile si cum arată pe timp de vara acel mic crâmpei de paradis.

Am aflat ca nu este foarte greu sa mentii frumusețea unei grădini daca ai ustensilele potrivite. Mi-a dezvăluit ca este o vânătoare de oferte si ca si-a aranjat totul aproape imediat pentru ca a prins un Black Friday nemaipomenit pe un site de care eu nu mai auzisem pana atunci – Belgarden. Numai din nume poți sa realizezi ca ajutorul lor rezulta in crearea unei gradini uimitoare. Discounturile de pana la 70% au ajutat-o sa-si procure aparatura de care avea nevoie pentru a îngriji cum se cuvinte gazonul si pomișorii tare drăgălași. Își luase un tractor de gradina atât de simpatic. Eu una nu am rezistat si a trebuit sa-l testez. Norocul meu ca încă mai aveau treaba cu el in spatele grădinii si uite asa am dat si o mâna de ajutor. Te simți de parca conduci o mașina mititica precum cele pentru copii si este destul de silențios si atent cu ce trebuie sa adune sau sa taie. N-a rămas o frunza in urma lui. Uite cum am învățat un lucru nou numai din curiozitate si jucându-ma. Nu o sa dureze mult pana ma apuc si eu sa-mi îngrijesc gazonul unde garantat o sa vreau o mașinuța ca a ei.

Pe lângă gradina si îngrijirea ei, am mai aflat ca tot de pe site-ul Belgarden si-a luat si un aparat de spălat cu presiune pe care il folosește pentru gard. Nici nu ma gândeam ca a omis aceasta parte din locuința, pana la urma totul sclipește.

Dupa ce am epuizat-o cu întrebările mele despre gradina, casă, sfaturi, amenajări, culori, site-uri, deja bagasem de seama ca s-a înserat. Dupa un grătar si o discuție foarte interesantă in compania unor oameni minunați nici ca as fi vrut sa închei seara mai bine. S-au aprins luminițele din gradina si ne-am bucurat de un film in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *