Biocher – o îngrijire ca la carte

Fiind o împătimită a frumuseții și a grijii în general pentru piele, ten și corp, am fost și voi fi mereu dispusă să testez și să încerc produse noi pentru ca voi, mai departe, să aveți toate informațiile, sfaturile și soluțiile ideale pentru problemele pielii și ale vârstei cu care toate ne-am întâlnit sau urmează să ne întâlnim.

Vreau să vă vorbesc despre Biocher – un brand care are în centru femeia și o poveste frumoasă despre dedicare și curaj, dar nu în ultimul rând despre pasiune și etică (bineînțeles, cu “cosm” în față).

Este un brand dedicat în întregime sănătății pielii și îmbunătățirii aspectului ei. Fiind cel mai mare organ al nostru al tuturor, pielea este și cea care, de multe ori este lăsată la urmă când vine vorba de îngrijire, deși tot pe ea o vedem prima dată când ne privim într-o oglindă si cu un oftat lung ne întrebăm: “Ce se întâmplă cu mine?”

Așa că, dăm la o parte valul de pe ochișori și încercăm să îndepărtăm cearcănele, să eliminăm problemele acneice sau oboseala care acaparează tenul oricărei femei, cu ajutor de la niște adevărați profesioniști ce redefinesc simplitatea și frumusețea printr-un produs inedit.

Crema anti-acnee cu retinol si acid hialuronic, 50ml – este o adevărată salvatoare care nu are cum să-ți lipsească din trusa de ingrijire.

Este special concepută pentru a trata acneea și rănile cauzate de aceasta, te scapă de complexul rușinos pe care toate l-am avut la un moment dat din cauza unui coș afurisit sau de urmările la fel de afurisite ale acestuia. Ia-ți adio de la machiajul încărcat care parcă îți scotea mai rău în evidentă “defectele”, lasă-ți tenul să respire și să fie protejat de radicalii liberi. Cireașa de pe tort: nici nu trebuie să-ți faci griji că această cremă nu este pentru tipul tău de piele; profesioniști de la Biocher s-au asigurat că produsele lor sunt pentru toate tipurile de ten.

Fie că ești adolescentă sau au trecut deja acei ani, problemele acneice pot apărea oricând, așa că pentru orice eventualitate, este bine să previi aterizarea unui coș pe bărbie sau obraz când soluțiile îți sunt atât de la îndemână.

Lucrul de care le este teamă femeilor în general, cât și mie, sunt ingredientele pe care o astfel de cremă le conține, tocmai de aceea am vrut să vi le prezint pentru că acesta a fost factorul cheie care m-a convins că produsele Biocher merita toată atenție mea.

Ingrediente principale din crema anti-acnee

Vitamina A (retinol) – Când porii sunt blocați de celulele moarte ale pielii sau de sebum, există posibilitatea dezvoltării punctelor negre, punctelor albe sau a diferitelor tipuri de coșuri, în acest caz, retinolul este utilizat în tratarea acestor probleme.

Acid Azelaic – Poate să prevină viitoarele focare și poate curăța bacteriile din porii care cauzează acneea.

Vitamina E – hrănește și regenerează pielea.

Acid hialuronic – Are capacitatea de a reține apa la suprafața pielii și odată cu ea are efect de umplere, reducând vizibilitatea anumitor cicatrici sau acnee.

Colagen – Încetinește apariția coșurilor și netezește tenul.

Extract de Aloe Vera – Calmează iritațiile și inflamațiile pielii apărând-o de factorii externi precum vânt, soare sau poluare.

Mod de utilizare

Nu trebuie decât să aplici crema pe pielea uscată și curată de 2 ori pe zi – demachiază-te bine seara înainte de a o aplica, iar dimineața așteaptă ca aceasta să între în piele și folosește o protecție solară cu SPF 30. Aplic-o pe fata, gât și decolteu si folosește de fiecare dată mișcări circulare. Rezultatele nu o să întârzie să apară!

De asemenea o altă problemă de care personal, nu mai știam cum să scap erau cearcănele, pungile urâte de sub ochi care, la cât de încăpățânate se dovedeau a fi nu le puteam elimina cu niciun produs de îngrijire sau anticearcăn mai de doamne ajuta. Uite așa, am ajuns la un alt produs foarte interesant care m-a convins aproape instant tot de la Biocher.

Crema de ochi anti-cearcan cu vitamina C, 30ml – a devenit în vreo 3 zile cel mai bun prieten al meu pentru că are acele plusuri vizibile, pe care orice femeie si-i le dorește. Cum ziceam, după doar 3 zile de utilizare este capabilă să reducă ridurile din zona ochilor, împreună cu inflamațiile și pungile de sub ochi, hidratează și luminează zona ochilor făcându-i să iasă in evidentă mai mult, nu încarcă tenul. Este o cremă care-și face treaba impecabil, fiind și ea, pentru toate tipurile de ten. Yey!

Oboseala indiferent de vârstă sau ocupație se resimte pe chipul nostru oricât de mult am nega asta. Deși dormim bine, mâncăm cum trebuie (sau încercăm, în cazul meu), stresul, zilele prea aglomerate sau gândurile care nu ne dau pace pun un punct gri pe chipul nostru, iar de fiecare dată, cele mai multe puncte de oboseală se adună sub ochi, locul care face pe oricine are norocul să ne vadă dimineața să ne întrebe: “Ești bine?”

De aceea este indicat ca pentru fiecare zi plină să ne dedicam și nouă un moment de grijă, pentru că cea mai convingătoare carte de vizită este un zâmbet, o strângere de mână fermă și un chip luminat.

Crema pentru ochi cu vitamina C este și ea un produs indispensabil pe care îl port în geantă oriunde aș merge, mai ales că și aici ingredientele sunt pe măsura așteptărilor mele.

Ingrediente principale din crema de ochi anti-cearcănele cu Vitamina C:

Colagen – Ajuta la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii, fiind ideal pentru îngrijirea tenului matur.

Vitamina C – Reduce aspectul cearcănelor și contribuie la estomparea hiperpigmentării, sprijină producția de colagen și menține elasticitatea pielii.

Acid hialuronic – Hidratează pielea și accelerează procesul de vindecare al leziunilor cutanate.

Extract de lemn-dulce – Are peste 300 de compuși cu efecte puternice antiinflamatorii si antibacteriene.

Vitamina B3 – Curată tenul în profunzime, protejând pielea împotriva radicalilor liberi.

Vitamina E – Fiind extrem de hidratantă, protejează pielea de deteriorare, ajutând pielea să absoarbă apa.

Provitamina B5 – Cicatrizează și regenerează celulele. Calmează și acționează prompt împotriva iritațiilor.

Extract de Aloe Vera – Are efect anti-rid, hidratează pielea și calmează iritatiile. Nu degeaba egiptenii o numeau “planta nemuririi”.

Mod de utilizare

Crema anti-cearcăn se aplică pe pielea uscată și curată, în jurul ochilor, prin plasare a 4 puncte de cremă de-a lungul pleoapei inferioare și se folosesc mișcări circulare sau de-a lungul pleoapei până ce crema intră complet în piele. La fel ca și crema cu retinol, se poate aplica de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Oricât de încărcat ne-ar fi programul, oricât de grea este săptămâna, să neglijăm grija pentru sănătatea pielii noastre nu este indicat, pentru că încrederea în sine, succesul și o viață fericită sunt strâns legate de felul în care ne simțim și puterea pe care o avem să punem în balanță fiecare aspect important al vieții noastre.

Nu-ți lasă pielea să strige după ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *