Dorințe de Black Friday

Suntem în perioada în care ofertele, reducerile și magnificul, mult așteptatul Black Friday se apropie. Este perioada în care orice ieșire, cu prietenii, iubitul, soțul sau copiii, se termină cu niște cumpărături pentru sărbătorile care se apropie extrem de repede, cu cadouri mici destinate unor persoane dragi sau pur și simplu cu ceva numai pentru tine, un mic răsfăț bine meritat.

Uite că Black Friday nu se rezumă doar la magazine mari, de electrocasnice sau îmbrăcăminte, aceasta “sărbătoare” s-a extins extrem de mult și a ajuns până și în farmacii, ceea ce este o idee extraordinară, personal vorbind, pentru că, odată cu sezonul mai rece, grija pentru sine nu ar trebui ignorată.

Mi-am făcut deja o listă cu ce aș vrea să cumpăr, cu ce produse extrem de bune vreau să am acasă și ce oferte aș vrea să găsesc într-una din cele mai dragi farmacii ale mele. Lansat în 2016, site-ul www.farmacialapretmic.ro are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Preț Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic. De aceea am ales să nu mai merg în farmaciile de la colt de stradă, să nu mai stau la rând sau să aștept afară și să îmi fac cumpărăturile direct de la această farmacie online.

Având în vedere că este sezonul răcelilor, iar în 2020, numai bine nu pică, aș vrea să trec peste iarnă și peste vremea mai puțin drăguță, fară să trag de nas sau să am dureri de cap, fară respirație grea sau un sistem imunitar slăbit. Un Black Friday la Farmacia la Pret Mic mi-ar îndeplini dorințele de iarnă.

Produse bio: ceaiuri naturale și imunitate puternică

Primele de pe lista mea de cumpărături ar fi produsele bio, naturale, pentru imunitate. Am probleme cu imunitatea: oricât de multe lactate aș consuma și oricâtă brânză și calciu aș băga în mine. Mereu am avut acest defect major când schimbările dubioase de temperatură nu imi ușurează munca de dimineața când tmă uit lung în șifonier și nu știu cu ce să mă îmbrac. Sunt zile în care diminețile sunt foarte reci, iar serile la fel de aspre. Dacă ai un program de la 10 la 18 ca mine și stai într-un birou toată ziua, nu prinzi lumina zilei cum ți-ar place, și îmbrățișezi doar vremea rece de la crăparea de ziuă și de la apus; trebuie să ai în vedere că trecere de la rece la cald și înapoi la rece lovește puternic în sistemul imunitar. Dietele cât de cât echilibrate sau viața pe fugă, accelerează denaturarea rezistentei mele la schimbările de vreme, iar nasul striga după ajutor în secunda doi. De aceea pentru a-mi menține temperatura corpului eficientă, am început să beau tot mai multe ceaiuri naturale și să am mai multă grijă de imunitate cu produse bio, 100% Certificate Organic, care nu conțin organisme modificate genetic. Orice poate diminua riscul unei posibile răceli și poate reduce nivelul oboselii și extenuării zilnice este un adevăratul meu erou. O revitalizare perfectă a organismului și o energie sporita la locul de muncă.

Sistem digestiv puternic

Având un program mai încărcat și mâncând de multe ori pe fugă sau deloc, în momentul în care mă pun la masă am tendința să mănânc forțat și de foarte multe ori nu știu când să mă opresc. Nu pleznesc, dar nici mult nu mai am, asta pentru că I’m a foodie, iar tot ce gătește mama, tit ce gătesc eu sau tot ce cumpăr, este delicios. Produsele care contribuie la funcționarea normala a enzimelor digestive, care îmbunătățesc confortul digestiv și susțin funcțiile normale ale tractului gastrointestinal sunt ideale pentru mesele bogate în familie. Bineînțeles și pentru protecția ficatului, detoxifiere și susţinerea fluxului de suc digestiv. De aceea, pentru o digestie optimă, aș prefera ca gama de produse destinate unui sistem digestiv perfect funcțional, puternic, să aibă reduceri pentru ca zilele de sărbătoare și mesele prea îmbelșugate să nu strice bucuria de a sta împreună cu familia la masă.

Și pentru că frumusețea unei femei este la fel de importantă ca sănătatea ei, țin să menționez că necesarul de produse de îngrijire personală este indispensabil pentru mine.

Gama de îngrijire a tenului

Am avut ghinionul să moștenesc părul tatălui meu, iar pentru că acesta avea o “podoabă capilară” unică, mai ceva ca indiencele pure, ei bine, și eu am. Nimic de discutat aici, după toate ședințele cu diferiți dermatologi și tratamente, niciun rezultat: părul meu a rămas fragil, subțire si extrm de moale. Însă pe de altă parte am încercat să am grijă de ten pe cât posibil. Să ai o piele îngrijită, hidratata, curată este un țel atins pentru fiecare femeie, pentru că încrederea în sine crește foarte mult, mai ales când te trezești într-o dimineață, te uiți în oglindă și iți dai seama că nici fondul de ten nu are ce să acopere pentru că pielea ta arată splendid. De aceea vreau să am grijă de pielea mea, să o ingrijesc pe cât posibil și să tai din produslele toxice pe care le-am folosit de-a lungul vieții pentru a ascunde mici imperfectiuni.

Am luat contact cu gama La Roche Posay acum ceva timp și am realizat că este unul dintre cei mai buni experți în îngrijrirea pielii, a tenului și nu numai. Puteți citii mai multe desre ei aici. Măști de față, tratamente pentru vitalitate, hidratare, puncte negre, scrub, curățare, tonifiere. Toate astea au devenit o a doua pasiune pentru mine, mai ales de dragul senzației de curățare și eliberare după o astfel de ședință relaxantă. Un moment de răsfăț chiar la mine acasă.

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – ediția 21 – proba 6

One Reply to “Dorințe de Black Friday”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *