Ce trebuie să știi înainte să te muți la casa ta

Pun accentul pe casă de data asta. Stiu că mulți preferați o zonă mai liniștită și departe de agitația orașului, o grădină frumos amenajată și inundată de liniște deplină, aer curat dimineața și poate un șemineu în living.

Odată cu pandemia, mulți români au început să renunțe la apartamentele din oraș, din centrele aglomerate, unde libertatea este limitată, iar balconul parcă se micșorează cu fiecare zi petrecută înăuntru. Așa că se îndreaptă către case, locuri deschise.

Vreau să iți prezint câteva caracteristici cheie ale viitoarei tale case, câteva sfaturi bune de urmat și câteva ponturi care garantat iți pot ușura mutarea și îndeosebi acomodarea în noua ta casă. Să presupunem că vrei să-ți construiești propria căsuță, nu iți plac modelele oferite de piață, camerele ți se par prea mici, sufrageria e poziționată prost, grădina nu e așa cum o vrei tu sau numărul de camere nu iți surâde în comparația cu prețurile cerute.

Bun, ne-am hotărât, ne construim o căsuță. Știi sigur ce vrei, dar nu știi de unde să începi, lăsăm de o parte toate hârțogăria care te așteaptă și trecem mai bine la planuri, la schiță, la terenuri, camere, acoperiș și culori. Încercam să rezumăm toate ofertele pe care le-ai văzut la sute de magazine și hai să ne axam pe recenzii video și cine iți aduce ceva nou, revoluționar și surprinzător, la prețuri tot mai mici.

Adevăratele greutăți pot fi depășite Doar cele imaginare sunt de neinvins!

Theodore V. Nail

Toată lumea știe că baza unui cămin este esențial pentru ca locuință ta să reziste generații de acum înainte.

  • Baza – ia aminte că aici trebuie să ai cea mai mare grijă pentru că viitorul acasă să aibă un viitor stabil. E ca un copil, trebuie să-l crești cu grijă ca mai tărziu să te protezeje pe tine și cei dragi. Sfat: fier beton – mare atenție la materialele pentru fundație și structură. Casele pe structuri metalice au început să ia amploare.
  • Construcția casei la roșu și apoi la gri. După ce i-ai format scheletul, e cazul să o hrănești. Sfat: Nu te grăbi. Poate părea o treabă repetitivă și probabil ușor plictisitoare, dar dacă vrei că toată creația ta să arate bine și să nu întâmpini probleme mai tărziu, ai grijă ca fiecare colțișor să fie acoperit. De asemenea, mare grijă la instalațiile sanitare care trebuie și ele gândite în detaliu.
  • Gard: Deși ar părea că este una din etapele finale ale casei, ei bine, cu cred că vrei că toți vecinii să facă sală de cinema în fața casei tale și să asiste la tot procesul. Gardul trebuie ridicat, după preferințe, cât mai repede, dar în așa fel încât să nu încurce următoarele etape ale creări. Sfat: Alege materiale durabile, ex.: șipcă metalică,
  • Acoperiș și hidroizolația de la nivelul lui. Protejează-ți capul, și pe al tău și pe al casei tale. Sfat: țigla metalica este cea mai indicată alegere. Are un număr mare de culori așa că îi poți da casei tale o personalitatea destul de colorată,
  • Termiozilarea casei – am înălțat-o, am colorat-o, i-am dat o personalitate. Hai să o protejam pe timp de iarnă, hai să nu tremurăm în decembrie lângă un perete rece. Sfat: Alege vata bazaltică. De ce? a) rezintență în timp; b) lucrabilitate ușoară; c) neutru din punct de vedere chimic; d) rezitență foarte bună la tracțiune; e) ușor de montat; f) uscare în condiții optime a montarului adeziv.
  • Finisaje interior și exterior. Ferestre, finisaje exterior cu mici detalii în ce stil îți dorești, culori perfecte în fiecare cameră. Dacă vrei, aici poate să intre și designul casei. Momentul în care soția o să aibă puterea maximă și tu doar o să o aprobi. Adică serios, iți ia o imensă muncă de pe umeri, mai ales dacă le comandă online, se potrivesc perfect în casă și în desenul schițat de ea și iți dau senzația de spatiu și ordine.
  • Amenajarea grădinii – momentul în care porțiunea de grătar e a ta și restul grădinii tot al soției. Ai mare grijă. 😀

Bun, să zicem că ai planurile pregătite, ai împachetat totul, ți-am făcut bagajul pentru casa cea nouă.

Este timpul să iei legătura cu experții pentru că toată mutarea asta să devina de 10 ori mai ușoară. Sfat: Nu te uita la 10 site-uri diferite și nu alerga după oferte prin toate magazinele mari de construcții. Trage-ți un scaun lângă PC sau fă-te mai comod la birou, la laptop.

Oamenii nu observă dacă este iarnă sau vară, atunci când sunt ferițici!

Anton Cehov

Materiale de construcții te amețesc mereu când vezi câte posibilități există și niciun loc din care să le poți lua pe toate. Păi, garantat nu vrei să alergi după țiglă, cărămidă sau faianță și parchet. Garantat nu vrei să vezi o ofertă într-o revistă sau într-un spot publicitar ca mai apoi în magazin să nu mai găsești nimic. Nu e mai bine stai acasă, cu o cană caldă de cafea, intri pe Vindem-Ieftin.ro, discuți cu consultanții lor perfect înzestrați cu toate informațiile de care ai nevoie într-un grup VIP și uite așa, dintr-o baghetă magică numită Whatsapp, poți să-ți construiești căsuța de vis în câteva ore.

Normal că asta vrei.

Atunci lasă-mă să iți prezint un concept nou, optimizat și perfect pentru oamenii care nu voi să cheltuiască bani aiurea pe transport și alte taxe ascunse.

Grup VIP se referă la posibilitatea de a fi conectat mereu cu experții Vindem-Ieftin care sunt pregătiți să iți de-a sfaturi și să te ajute să alegi cele mai bune materiale pentru viitoarea ta casă și viitorul tău grătar perfect plasat în umbra casei.

Lasă ofertele de la alte magazine, uită de reducerile închipuite și lasă experții să se ocupe de tine așa cum meriti. Pune pe hârtie ce ai nevoie, întreabă consultanții, ține cont de sfaturile lor, alege materialele de construcții ideale pentru casă, negociază prețul și apucă-te de treabă.

Cere grup dedicat VIP pe Vindem-Ieftin.ro și economisești timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – ediția 21 – proba 4

One Reply to “Ce trebuie să știi înainte să te muți la casa ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *