Cum să ai grijă de tine

Internetul este plin de sfaturi utile despre cum  ne îngrijim, cum  arătăm cât mai bine și cum poate pielea ta  arate impecabil.

Toate bune până aici.

Dar nimeni nu ți-a zis  ce folosește xulescu într-un video de 2milioane de vizualizări pe Youtube, nu îți e neapărat bun și ție? Eu cred  ai aflat singură asta la un moment dat.

Oamenii sunt dispuși  îți arate cât de eficiente sunt n produse pentru piele, păr, ten, corp, hidratare, exfoliere s.a.m.d. Perfect.

Tu le încerci, pentru  îți plac, pentru  le vezi în magazine, pentru  au un miros specific care te trimite într-un tărâm îndepărtat acaparat de relaxare, lene profundă, o plajă înmiresmatăprima atingere a soarelui pe pielea ta, primul sărutCăpșunicaisecireșe sau zmeură. Liliac, trandafiri, arome de orhidee scăldate în lacrimi de îngeri sau vanilie. Și pentru  arată atât de bine, au culori superbe, calde sau designul sticlei e nou, deja îți vine  îl mănânci la cât de bine miroase și uite așa… îl iei acasăîl încerci și afli  numai imaginea e de el. Ca la gelurile de dus sau rujul veșnic dulce care nu rămânea niciodată pe buze.

Sunt milioane de produse pe care e musai  le încerci te transformi într-o îmătimită a  experimentelor de acasă ca ți dai seama  un anumit fond de ten sau crema este întradevăr bună pentru tipul tău de piele.

Și uite așa se duce, lună de lună, o mică avere pe produse de îngrijire noi, care apar pe piață și te farmecă imediat.

Când intri într-un magazin de cosmetice, pierzi noțiunea timpului, încerci toate mostrele gratuite, pleci de acolo operă de artă pentru  mânilei sunt ticsite cu nuanțe noi de rujuri și lipglosuri strălucitoareIntri în magazin și nu te simți foarte prețioasă când treci pe lângă raioanele de cosmetice – ajungi la raionul de creme, mășți, exfoliatoare, demachiante etc. Umpli coșul într-o clipită și te cauți în pușculița când ajungi la casă, iar drăguță de casiera îți spune notă cu un zâmbet larg pe față (de multe ori m-am întrebat dacă casieritele în general nu se miră de câte prostioare cumpărăm noi, fetele). Ignori cu desăvârșire orice alt raion mai sănătos, de care poate chiar ai nevoie. Ți-ai luat vitaminele azi? Nu? Dar cu font de ten n-ai uitat să te dai.

Tușești când ieși din bloc, pentru că nu ai avut grijă prea mare de sănătatea ta, dar miroși a pafum dulce și părul îți stă perfect.

Off…

Încrederea este adesea legată de cât de bine ne simțim în pielea noastră, iar asta e posibil numai cu puțin ajutor din sertarul nostru special.

Cred  cel mai inportant în viață și în grija față de ține îndeosebi este grija față de sănătatea ta. Nu pot  zic  odată cu schimbările bruște de temperaturi nu faci excursii constante pe la farmacii ca  îți completezi colecția de vitamine, calciu, siropuri și prafuri minune care ți întărească sistemul imunitar și  nu spui stop la activitățile tale preferate pentru  tragi prea des de nas.

Așa mi se întâmplă mie cel mai desAdică serios, sezonul alergiilor este indiscutabil un coșmarDacă nu am vitaminele și spraiul de năsuc cu mine, e o adevărată competiție de cât de des pot -mi suflu nasul.

Pe lângă astaîncerc  mănânc cât mai multe lactate. Vitamina D îmi este esențială pe timp de război cu propriul nas așa  trebuie  o am mereu alături. Farmacia la preț mic, a fost prima farmacie la care voiam  ajung repede când rămâneam fără cel mai bun prieten.  săturasem mi amorțească mâinile și   simt sleită de puteri, așa  site-ul lor era primul pe lista mea de dorințe în zilele în care patul îmi oferă cea mai lungă îmbrățișare.

Nu știu de ce, dar de multe ori prefer o farmacie online când vine vorba de produse cu care știu  toamna sau primăvară trec mai liniștit. Este mai simplu, știi exact prețulai o gamă variată de produse și îți sunt livrate rapid.

Mie una mi se pare  sunt mai încrezătoare în forțele mele, în ce pot  fac dacă îmi place cum ies îmbrăcată și aranjată din casă, dar să văd și cât de liber îmi este nasul. Chiar dacă sertarul tău minune nu a experimentat prea multe, iar produsele pe care le folosești nu sunt nenumărateexistă o sclipire în ochii oricui când e mulțumit de el, de cum arată atunci când iese pe ușa pentru o nouălungă zi.

Tu câte produse de înfrumusețare ai acasăÎntrece cutiuță cu vitamine și suplimente?

Articol scris pentru #SuperBlog2019 – Proba 11

19 Replies to “Cum să ai grijă de tine”

  1. In ultimul timp s-au inmultit, dar tot 2-3 de ingrijire a tenului folosesc seara, iar la make-up folosesc zilnic un eyeliner, fond de ten, mascara, blush si ruj

  2. Nu am multe produse. Cred ca vreo 3-4 si nici pe acelea nu le folosesc prea des. Mai mult ma interesez de produse naturale de ingrijirea tenului.

  3. Incerc pe cat posibil sa am grija de mine atat pe interior cat si pe exterior. Nu pot sa tin o dieta,sunt pofticioasa , insa incerc sa nu mananc foarte multe prostii

  4. Am mult mai multe decat folosesc, asta e clar. Cam de un an am incercat sa trec pe produse naturale in ceea ce priveste ingrijirea tenului si e muuuult mai bine. Nici nu mai adun 5000 de produse si tenului ii merge mai bine.

  5. Incerc pe cat posibil sa am in casa doar produse care stiu ca merg pentru mine si care ma ajuta, ca sa nu dau banii pe ele aiurea.

  6. Și eu nu apuc să folosesc multe dintre produsele de make-up pe care le am. De obicei paletele (farduri sau iluminatoare) sunt cele care sunt mai părăsite. Se mai întâmplă același lucru și la mascara (am vreo 5 începute, ca idee…). E bine să reușim să descoperim produsele care ne plac și ne fac bine, și mai apoi să ne axăm pe favorite fără a experimenta prea des cu produse noi. Bani pierduți pentru a dori să fim în ton cu moda… și, desigur, o geantă de makeup plină cu prea multe produse… ??

  7. Folosesc foarte putine produse de ingrijire, crema hidratanta cu miere, cand imi aduc aminte, si ceva ruj. Asta este tot. Am uitat sa spun ca acum 25-30 de ani aveam ceva mai multe produse de felul asta, si ca odata cu varsta machiajul devine o masca pe fața unei femei mature.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *