Cum să-ți îmbraci telefonul la modă anul ăsta

Știu că ai citit nenumărate articole despre ce e la modă pentru tine anul ăsta. Ce trenduri merită să abordezi, ce ținute sunt la mare căutare, ce trebuie să îmbraci în funcție de siluetă și culori, ce accesorii se poartă și… ah, că tot veni vorba e accesorii: Te-ai gândit vreodată să-ți îmbraci și telefonul la modă anul ăsta?

Dacă pui preț pe imaginea ta, garantat pui preț și pe grija față de accesoriul cel mai de preț al generațiilor tinere și nu numai. Telefonul a devenit cel mai de preț prieten pe care toți îl luăm cu noi peste tot (chiar și la baie, în duș – pentru că nu se știe ce mai pățește Will prin Stranger Things sau ce mai face Helsinki prin Money Heist). Îl luăm cu noi la muncă, petreceri, întruniri de afaceri, ieșiri cu prietenii, în pat (ca să se încarce liniștit pe noptieră, nu de alta).

Păi și dacă e așa important pentru fiecare dintre noi, cum să nu ajungă el să arate nițel din personalitatea fiecăruia, din misterul sau curcubeul de idei îndrăznețe pe care le avem? Cum să nu fie el personalizat? Cum să nu fie îmbrăcat în vreun fel anume, protejat, codat precum telefonul lui Irene Adler și al oricărui bărbat căruia îi e teamă de nevastă? Hai recunoaște, indiferent că ești fata sau băiat, sigut ai amprenta sau cine știe ce parolă de parcă ascunzi secretu tinereții sau formula secretă de la CocaCola.

Dacă tot ai fost de acord cu ce am scris mai sus (ba da, ai fost), hai să îți prezint top 5 motive pentru care merită să investește umpiculeț mai mult în protejarea telefonului tău cât să-l și personalizezi într-un mod unic, frumos sau rebel asemeni ție.

FOLII DE PROTECȚIE PENTRU TELEFONUL TĂU

  • Merită să investește într-o folie de protecție profesională (ok poate nu chiar profesională, că nu te întreabă niciun gagiu la prima întălnire: ”Uau, Maria, dar de unde ai folia aia transparentă, slim, super minimalistă de pe telefonul tău?” E nițel creppy. Dar poți să-i zici că o ai de la BrandGSM pentru că ei nu sunt creppy!

De asemenea merită să învesești într-un brand pentru că ai de unde alege, ai o mulțime de opțiuni în folii de protecție precum: folii din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul (e ca un fel de a 2-a piele), folii cu margini rotunjite 3D, folii privacy (ca să poți să copiezi la teste fară să te pârască colegu de banca și să-i poți spune ”Te iubesc cu enșpe mii de inimioare fară să te ia la mișto prietenii, că deh, tu ești cool, bro), folii flexiglass recomandate pentru copii (și femei – când aruncă cu el după tine că n-ai dus gunoiul, să nu pățească totuși ceva ecanul)

Folie de sticla 3D Edge to Edge – o folie premium din sticla temperata (securizata), foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Ofera protectie de lunga durata impotriva zgarieturilor si acopera ecranul in intregime.

HUSE DE PROTECȚIE PENTRU TELEFONUL TĂU

  • Merită să investești în huse de protecție 100% create pentru ca telefonul tău să fie perfect protejat, dar destul de creative cât să nu fii boring.

De asemenea, și aici ai o mulțime de opțiuni din care să alegi: huse antișoc (speciale pentru sportivi – ha ha ha! Tu nu faci sport, sunt pentru neatentul din tine care scapă mereu telefonul din buzunar, pentru iubita care… de fapt chiar nu merită să dezvolt ideea, deja ți-ai adus aminte dățile în care și-a scapăt telefonul din nu știu ce motiv și a desenat crăpături pe eclan, prin colturi sau pe spate. Eu sigur am făcut-o! Huse ultraslim – aici o să fiu rea pentru că și eu am avut o husă de genul ăsta și parca mă simțeam și eu untraslim când mă uitam așa la telefon… Aaaah, vise. Huse transparente (nu-ți lua una dacă făci ca mine și îți ți abonamentul de la metrou în husă, riști să rămâi fară el) :(. Huse fashion gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker, Just Must (puțin stil și opulență nu a făcut rău nimănui), huse cu imprimeuri amuzante (pentru copii cu vârste cuprinde între 7 și 77 de ani)

Nu neglija niciodată copilul din tine.

O INVESTIȚIE ISTEAȚĂ

  • Gândește-te că viața telefonului tău este prelungită aproape de 10 ori dacă știi să îl îmbraci așa cum trebuie. Știu că toți suntem fermecați de frumusețea unui telefon nou, slim, care sclipește în mâna ta, dar totodată gândește-te că o lovitură mai puternică dacă încasează și PUF! 70% din frumusețea lui se pierde în secunda 2. Investes-te în viața lunga a unui telefon.
  • Este o diferență uriașă între o husă ieftină, pe care trebuie să o schimbi la câteva săptămâni (hai, luni) și una de calitate care rezistă și la cele mai zdruncinoase momente din viața unui telefon. Oricât de liniștit sau zbuciumat ar fi stilul tău de viață, nu face greșeala de a cumpăra saptămânal sau lunar folii pentru telefon, când poți da un ban, pe un produs de calitate și să împuști 2 iepuri dintr-o lovitură. Faci economie și îți protejezi cum trebuie cel mai bun prieten.
  • Știu că poate te-ai săturat să auzi chestiile astea, dar un produs de brand cum ar fi Lemontti, Eiger, Devia, nu se compară cu non-brandurile, produsele contrafăcute, la prețuri de nimic sau uneori nesimțit de ridicat și calitate aproape zero. Învață să faci diferența între calitate și prețurile care îți iau ochii: astea nu înseamnă că sunt făcute să-ți îngroape buzunarul, înseamnă că sunt făcute cu grijă, de profesioniști, cu atenție, ca tu să achiziționezi un produs bun, rezistent, lucrat în detaliu, care-și merită banii și care își face treaba așa cum trebuie.

Acum rămâne la aprecierea ta daca îți lași telefonul să plâmgă acum lângă tine, fără prea multă baterie și probabil fără husă sau folie, cât citești acest articol. Depinde de tine dacă vrei să ai mai mare grijă de el și dacă creză că un accesoriu trebuie să fie la modă și apreciat, îngrijit la fel cum o faci și tu dimineața când te pregătești să pleci la muncă și știi că ai o ședință împotantă cu șeful azi.


Dovada că protecția ridicată și designul atractiv pot fi regăsite la aceeași husă: Ringke Fusion X, cu margini flexibile antișoc!

P.S. Dacă se întâmplă să ai o astfel de zi și o ședință de genul ăsta, dacă primești un post bun la muncă sau o mărire de salariu, eu te sfătuiesc să incerci BrandGSM, produsele lor și bineînțeles să schimbi puțin garderoba telefonului tău. Personal favorites? Folia de telefon Eiger!

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – ediția 21 – proba 13

One Reply to “Cum să-ți îmbraci telefonul la modă anul ăsta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *