Da start primaverii cu #YESBonPrix

Mult soare, cateva zile mai calde, sentimente de primavaria timpurie si fortam cate putin vremea buna, perfecta pentru plimbari in aer liber, fara zeci de straturi de haine si cu o atmosfera de basm.

Nu stiu voi, dar eu la prima raza de soare dupa prea multe luni de ger, incep sa schimb intreaga gaderoba, de aceea si de data asta, cand am vazut zilele calde si primele semne de primavara am inceput sa cotrobai in lung si in lat pe site-ul celor de la Bonprix pentru inspiratie.

Cum sa nu incepi anul si odata cu el zilele frumoase cu o geaca noua superba, in carouri la care-ti sta inima cand o vezi pe net si vrei cu tot dinadinsul sa apuci sa o imbraci.

Cum sa nu te gandesti sa schimbi partea de accesorii in garderoba ta si sa pleci la drum cu un rucsac nou, super simpatic si foarte incapator care se potriveste indiferent de evenimentul de peste zi.

Cum sa nu te pregatesti de seri romantice si multa iubire cu cateva rochii tare dragalase si comode care stiu sa te faca sa te simti frumoasa si feminina.

Si uite cum, cu cateva elemente cheie in garderoba ta dai startul unui an in forta, cu bonprix, plina de inspiratie, cu oferte de top si cele mai neasteptate hainute tare dragalase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *