Eroii parfumati de la Sano Maxima

Eroii Sano Maxima pentru rufe parfumate, o oaza de parfum persisntent care curata orice pata si are grija de hainele tale.

Am avut placerea sa lucrez cu ei si am in continuare parte de surprize placute. Am primit alt pachetel interesant de la Sano si m-am bucurat sa vad ca noua campanie Parfume Collection m-a inclus si pe mine.

Mereu am fost o adepta a balsamului folosit in cantitati industrale pentru ca ador hanele atat de frumos parfumate incat nu mai am eu nevoie de vreun parfum. Ador sa trec pe langa hainele de la uscat si sa ma imbat intr-un parfum placut, floral, puternic. Ador momentul in care deschid masina de spalat si sunt imbratisata de parfumul induiosator al hainelor calde, curate si frumos parfumate.

De aceea mereu cand am placerea de a deschide un pachet de la Sano abia astept sa imi umplu casa de cel mai nou si cel mai frumos miros.

De aceasta data am avut noroc sa primesc si un parfum de camera, tare interesant, cu acelasi miros placut ca balsamul pe care l-am iubit din prima clipa.

Odorizant de camera Sano Fresh Home Soft Silk 350ml – la numai 14,78 lei

Este un orodizant puternic, care persista, acopera si mirosurile neplacute ca cele de la animale, iti improspateaza camera si te atrage datorita mirosului fresh. Eu l-am testat si in baie, acolo unde nu am fereastra si tin litiera pisicii. Oricat de mult uraste Maia parfumurile de camera nu are o problema ca baia ei sa fie frumos pafumata. 

Balsam de rufe ultra concentrat Sano Maxima Soft Silk 1L (50sp) – la numai 15,79 lei

Un balsam care m-a convins ca nu trebuie sa folosesc jumatate de sticla sa fiu multumita de puterea de infrunusetare a hainelor. De obicei trebuia sa umplu pana la refuz compartimentul pentru balsam de la masina de spalat, insa cu Sano, cu numai 2 capacele deja nu mai am nevoie de parfum de camera o saptamana la cat de puternic este si cat de frumos imi miros hainele. 

Detergent de rufe Sano Maxima Power Spring Flowers 1L – la pretul de 18,50 lei

Detergentul de rufe de la Sano a mai trecut prin mainile mele si am ramas surinsa pentru ca, desi n-am folosit balsam atunci, hainele tot miroseau frumos, iar petele sau mirosurile nelacute erau instant eliminate. Este un detergent care isi face treaba imediat, actioneaza fara ezitare impotriva oricarui tip de pata si stie sa fie grijuliu cu hainele. Este adevarat, nu trebuie sa folosesti neaparat si balsam la acest detergent, pentru o obsedata de parfum pentru haineca mine, Sano a fost sigurul detergent lichid pentru care am riscat sa nu folosesc balsam si nu am fost dezamagita.

Sunt cu adevarat inpresionata de expertii Sano care au reusit sa de-a nastere unor produse la preturi bune care sa reziste, care nu se consuma imediat si isi fac treaba asa cum trebuie.

Forta Sano! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *