Frumusețe Coreeană cu KEIDA SKIN

O revoluție în arta frumuseții a deschis porțile de interes ale româncelor imediat după ce s-a strigat ”îngrijire coreeană”. 

Este o portiță desenată în creioane colorate spre o lume uimitoare și anume a cosmeticelor și frumuseții de invidiat a acelor femei despre care s-a spus de multe ori că dețin elixirul tinereții.

Coreencele și nu numai, au pus mereu preț pe frumusețea pielii și a tenului lor, de aceea astăzi sunt unele dintre cele mai apreciate femei de pe Terra pentru că au o dietă, un stil de viață și niște secrete prețioase pentru frumusețea și suplețea de care se bucură.

Având în vedere popularitatea de care s-au bucurat produsele de înfrumusețare coreene și la noi în țară, nu este de mirare că au apărut mai multe astfel de produse care într-adevăr fac minuni pentru ten, piele și starea de spirit.

Eu una am avut norocul să-mi pice în mână una dintre cele mai bune astfel de produse și anume o cremă cu Retinol și Acid Hialuronic care hidratează și reduce ridurile, dar care îndepărtează și coșurile lăsându-ți pielea curată și îngrijită.

Keida Skin este crema mea preferată de câteva săptămâni pentru că a reușit să mă impresioneze așa cum nu multe produse de beauty au reușit.

Este o cremă ușoară, care acționează în beneficiul tău. Are o textură diferită, vâscoasă, intră imediat în piele și nu încarcă tenul, nu are un miros specific fapt pentru care tind să cred că nu s-a investit în arome care mai de care mai impresionante, ci s-a pus preț pe ingredientele naturale care știu să-ți repare pielea.

Sunt 6 ingrediente în Keida Skin care împreună se completează una pe alta și, indiferent de tipul de ten pe care îl ai, lucrează în armonie pentru ca pielea ta să fie mereu îngrijită atent.

  1. Retinol – stimulează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, contribuie la tratarea acneei și la îndepărtarea petelor cutanate. (Vitamina A),
  2. Acid Hialuronic – redă fermitate pielii, menține pielea hidratată și protejează fibrele de colagen și elastină,
  3. Extract de melc – se știe că extractul de melc a făcut minuni pentru tenul de tip uscat, dar știi că tot el este vinovat fiind cel mai activ în încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii? Exact ca un melc, ne mișcăm încet și ne bucurăm de o piele mai frumoasă mai mult timp,
  4. Peptidele – (sunt polimeri scurți formați prin legarea, într-o anumită ordine, a mai multor α-aminoacizi). Ele reduc semnele de îmbătrânire ale pielii și contribuie la menținerea sănătății ei. Au efect antirid estompând ridurile fine,
  5. Niacinamida – reduce porii dilatați, ridurile și petele lăsate de acnee.(Vitamina B3),
  6. Tocopherol – este un antioxidant puternic, esențial. El calmează, hidratează pielea și asigură îngrijirea ei de lungă durată. (Vitamina E)

Keida Skin este o cremă pregătită să te copleșească cu o îngrijire atentă și esențială pentru ca pielea ta să se simtă cu adevărat tânără, hidratată și răsfățată.

Se aplică într-o cantitate potrivită pe față, gât și decolteu, întotdeauna pe tenul curat și uscat, iar cu mișcări circulare lași crema să-și facă treaba și să-ți repare pielea. Aplic-o de 2 ori pe zi, cel mai indicat de dimineață și seara (dimineața dacă te grăbești și vrei să respecți tratamentul, trezește-te cu 30 de minute mai devreme, aplică crema și las-o să acționeze cât timp te gândești ce să porți azi sau cât îți bei cafeaua liniștită). Tratamentul, pentru rezultate vizibile, trebuie respectat minim 2-3 luni. O veste bună pentru că o singură cremă Keida îți ajunge pentru mai bine de 4 luni, dacă o folosești de 2 ori pe zi, nu faci risipă și aplici de fiecare dată cantitatea potrivită.

Keida Skin este una din cremele care deși au apărut recent pe piață, este apreciată de foarte mulți experți în domeniul frumuseții și, de asemenea majoritatea oamenilor care au testat-o (printre care și mititica de mine) sunt foarte mulțumiți de rezultate. Este produsul care devine rapid indispensabil din rutina de îngrijire a oricărei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *