Hectarul.ro – un magazin de pesticide și fertilizanți unde găsești tot ce-ți trebuie

Grădina de acasă este, personal vorbind, locul in care imi încarc bateriile. Chiar daca stau in Bucuresti, in centrul unei agitații fără margini, cand reușesc sa trec pe acasă, pe la ai mei, mereu profit pe cat se poate de grădina, de aerul curat, de liniște si mirosul florilor mamei.

In ultima perioada acasă s-a transformat intr-un mic laborator de must. S-a cules o vie întreaga si s-au făcut litri întregi de must si vin, moment in care ai mei au realizat cat de mult ii ajuta Black Friday si Hectarul.ro.

Fiind oameni in vârsta, nefiind familiarizați cu site-urile in general si cu noile metode de stoarcere a strugurilor, m-au întrebat daca exista vreo cale prin care sa își termine treaba mai repede, fără sa “calce in picioare” strugurii, cum se făcea odată.

Am căutat metode, am vorbit cu diferiți oameni care si-au cules si ei viile si am ajuns la Hectarul.ro care, in prezent are reduceri de pana la 70%. Un site dedicat micilor producători, fermierilor si oamenilor precum părinții mei care încearcă sa-si clădească singuri un acasă mai avantajos, pe bani putini si “făcut de mâna lor”. Este un portal foarte interesant unde găsești cam tot ce tine de grădina, de la fertilizanți la vinăria, de la pomișori si pesticide pana la sfaturi foarte utile de la profesioniști in domeniu.

Asa am reușit sa le dau alor mei niste sfaturi furate de la oameni mai pricepuți decât mine in ale vinăriei, asa au achiziționat un teasc pentru struguri si si-au terminat mică colecție de must si vin cat ai zice peste.

Agricultura nu a fost niciodată punctul meu forte si nu am crescut la țara ca sa fur meseria asta de la bunici sau stra-bunici, însă am văzut-o des pe mama, de cand s-a mutat la casa, cum încerca sa-si umple grădinița mititica cu legume si fructe. De la ea si citind mult despre grădinărit am invatat ca se poate sa transformi un pământ gol intr-o adevarata grădina crescută de la zero, se poate ca părticică aia mică de pământ obosit sa devină colorata si frumos parfumata cu soiuri care mai de care mai interesante de flori si verdeața.

Cea mai mare satisfacție este atunci cand dupa munca grea pe care ai depus-o pentru a-ți creste legumele si fructele ajungi sa le culegi, sa te îmbeți cu mirosul lor specific, abundent si sănătos ca mai apoi sa pregătești o masa ca la țara, in familie, asa cum era odată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *