Întoarce-te acasa cu micul-fermier.ro

Nu am locuit niciodată la țara de-ajuns cat sa învăț ce înseamnă munca grea a câmpului sau ce înseamnă sa te trezești dimineața devreme sa dai de mâncare la rate, găini sau porci.

Am locuit o perioada de timp, destul de scurta de vreo 2 ani la cineva la casa cand eu încă eram in clasele primare, destul de potrivită perioada cat sa vad bucuria de a fii copil la tara, dar destul de timpurie cat sa imi dau seama care sunt greutățile.

Tot ce imi amintesc era ca plecam cu văcuța pe câmp in picioarele goale si aveam bătături uriașe, stătea cu ai mei acasa, seara si curățam porumbulul sau dădeam de mâncare animalelor. Nu am muls niciodată o vacă sau o capră, nu am avut grija de animale asa cum se cuvinte, însă am citit destul de mult despre ele si al văzut la alții cat sa-mi dau seama ca ce se practica acum 20 de ani esta acum de 100 de ori mai facil datorită mașinăriilor si utilajelor care nu mai cocoșează sărmanul țaran.

Copiii cu care ma jucam eu cand eram mică si locuisera toată viata lor la țara erau mai rozalii in obraji, erau mai arsi de soare si aveau mâinile deja muncite, fapt pentru care am crezut ca nu pierd mare lucru, ca viata de la oraș, de la bloc, este mai ferita. Poate asa este, însă bucuria lor, ușurinta cu care trăiau viata si modul in care vedeau lucrurile cat si micile năzdrăvănii ale timpurilor, nu se compara cu nimic.

Se vede ca tehnologia si ușurinta cu care se ajunge la ea a făcut din țăranul tipic, învechit, o mașinărie inovativa de productie mult mai bine organizata si gândită, iar Micul Fermier este unul din portalurile care ajuta micii fermieri, fie ei experimentați sau la inceput de drum, sa-si clădească încet o afacere cu baze puternice, solide, unde munca asidua este pasata unor mecanisme tehnologice mult mai puternice si care printr-o simpla apăsare de buton termina treaba aproape instantaneu.

Micul-fermier.ro este un site care oferă clienților săi un crâmpei dintr-un acasa mai modern, un site care de Black Friday are discounturi de pana la 50% si care așteaptă gospodarii vrednici sa înceapă un nou proiect interesant. Poate ajuta familiile de la țara sau care muncesc pământul, familiile care au o casa pe care vor sa o transforme intr-un acasa mai comod si primitor, familii care visează sa o livada bogata si înfloritoare si au nevoie de cateva sfaturi; sa-si împlinească visurile mai rapid, mai sigur, lăsându-se pe mâna unor oameni care au inceput la fel ca ei, de la o idee si un vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *