Mâncare bună cu LOKOFOOD

Loko for food!

Normal că te uiți într-un meniu apetisat și iți lasă gura apă. Normal că vrei să nu stai cu orele în bucătărie și vrei ceva rapid fară prea mari bătăi de cap. Normal că se apropie Paștele și vrei să ai o masă îmbelșugată chiar daca nu ești aproape de cei dragi. Este evident că vrei să sari peste acele ore grele și peste alte ore eterne petrecute la cozi, la magazine pentru toate ingredientele de care ai nevoie.

Chiar daca stai acasă te poți bucura de savoarea unor bucate delicioase după care să te topești doar cu LOKOFOOD.

Ce e LOKOFOOD?

” LOKOFOOD.ro este o platformă de intermediere între restaurantele partenere și clienții care doresc să comande online mâncare – inițiativă 100% românească, lansată într-un moment de cumpănă al domeniului HoReCa, pentru a sprijini deopotrivă afacerile afectate de criză și comunitatea locală căreia îi aparținem.”

Este o platformă pentru cele mai gustoase mese. Este o platformă pentru o sărbătoare de Paște ideală acasă, fie că te bucuri de ea alături de familie sau ești departe de ei.

Specialiștii care au dat naștere LOKOFOOD sunt antrenați pentru a iți aduce pe masă cele mai suprinzătoare feluri de mâncare, cele mai bogate platouri și cele mai îmbelșugate bucate aburinde. De asemenea ei se adaptează la noua dinamică a pieței HoReCa și cu aceasta ajutăm ca economia țării să nu aibă acea cădere bruscă de care ne temem.

Ce obiective are LOKOFOOD.ro:

•     Să sprijine legătura restaurantelor cu clienții lor;

•     Să sprijine deservirea comunității din proximitatea restaurantelor;

•     Să susțină economia locală și dezvoltarea unităților HoReCa;

•     Împreună livrăm mâncare delicioasă clienților noștri fideli.

Ce oferă LOKOFOOD.ro (flip the photos):

Cum funcționează platforma pentru clienți:

1.    Caută restaurantele din apropiere – introdu în câmpul search adresa ta pentru a vedea toate restaurantele care livrează în zonă

2.    Alege restaurantul, deschide meniul și selectează ce îți dorești;

3.    Alege modalitatea de plată – poți achita online sau cash.

Cel mai simplu mod prin care să te bucuri de o masă perfecă, sigură, lipsită de orice tip de risc, ambalată cu atenție și grijă, preparată în codiții perfecte, cu dragoste și dăruință fața de meseria pe care o au bucătarii care își petrec ore bune din viață pentru fericirea stomacelului tău. Alege home delivery. Un telefon sau câteva clicuri ici și colo, și hocus-pocus te pui la masă și iți satisfaci cel mai dulce “viciu” P.S. Au și o grămadă de dulciuri gustoase și sănătoase, doar să te horăsăști din atâtea restaurante.

Comandă online mâncare, alege ce iți poftește inima, fie ea mâncare românească sau cu un specific mai exotic, așteaptă câteva minute, pune-te la masă și lasă aburii calzi ai unei mese delicioase să iți inunde stomacul și să iți aducă o fericire pură.

Alege LOKOFOOD, sprijină piața HoReCa, mănâncă cea mai bună masă din viața ta și #StaiAcasă, noi #SuntemAlăturiDeTine!

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – spring edition. Proba 17

One Reply to “Mâncare bună cu LOKOFOOD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *