O librărie online nemărginită

Toamna este sezonul in care sa te afunzi intr-o canapea comoda cu o cana de ciocolata calda si o carte buna definește ziua perfecta. Iar intr-o zi asa perfecta, vrei sa străbați meleaguri noi si sa citești operele pe care le-ai amânat prea mult timp.

Eu una, deși doar in weekenduri reușesc sa am parte de asa momente, încerc pe cat posibil sa profit la maxim de ele, pentru ca sunt momente in care liniștea si propria-ți companie sunt sfinte.

Un weekend de acest gen este si păcat sa nu fie acompaniat de o carte buna, de o atmosfera liniștitoare, de o vreme nostalgica in care îți poți îndrepta atenția spre sine, spre dezvoltare personală, spre visare, spre învățarea unui nou hobby sau spre simpla plăcere de a citi.

Obișnuiesc sa colind librăriile fizic doar pentru a ma afunda in mirosul cartiilor noi, in titluri variate si interesante, in povesti care merita citite sau care te fac sa razi de la primele rânduri furate la fata locului. Nu obișnuiesc sa comand cărțile din online, însă se întâmpla sa nu am timp, sa fiu pe fuga, si asa, de acasă este mult mai simplu sa-mi completez bibiliteca.

De câțiva ani buni, arunc priviri luuungi la ceas de seara pe diferite site-uri de cărți si cărticele pentru a-mi mari colecția si pentru, de ce nu, a gasi noi titluri interesante.

Ce este de precizat aici este ca majoritatea site-urilor sunt destul de limitate. Normal, fiecare are un număr de cărți si alte atracții, însă nu am găsit decât de curând unul care sa se concentreze cu adevărat pe cărți si sa aibă o diversitate impresionanta atât in titluri, genuri dar si in limbi straine.

Business, LifeStyle, medicina, ficțiune, bibliografii, arta, științe – Book Express le are pe toate si este cea mai prețioasa descoperire pe care am făcut-o acum câteva zile cand căutam cărți inspirate din filmele de animație sau cărți care sa îți fie ghid in aceasta direcție, in aceasta lume. Datorită locului de munca, de ceva timp sunt in căutarea tuturor tipurilor de cărți care sa aibă in centrul atenției animația, filmul, cinematografia. Unele din preferatele mele sunt: Sherlock Holmes on screen, tot ce tine de stop-motion animation, Inside Black Mirror pentru ca mi-a plăcut mult serialul, tot ce tine de Walt Disney, Harry Porter, Friends sau How I met Your Mother.

Și pe Book Express, Black Friday își face apariția in perioada 07-13 Noiembrie – cand ai pana la 70% reducere pe toată perioada campaniei.

Asa ca daca ești si tu fan Harry Porter si cauți picanterii sau destăinuiri are actorilor de dincolo de roba de vrăjitor, intra pe site si profita de reduceri.

P.S. Ia-ți o mâna zdravănă de răbdare la bunonat, pentru ca garantat nu pleci cu un cos doar pe jumătate plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *