O oază a electronicelor – AvStore

De mai bine de jumătate de an caut peste tot un laptop sau un pc pentru acasa, pentru micile mele hobby-uri si pentru articole, însă toate ofertele sau magazinele pe care le-am vizitat pana acum nu m-au impresionat, deși asteptarile mele mai aveau puțin si atingeau cerul. 

Este destul de greu sa te oprește la un singur produs cand sunt atât de multe pe piața, cand reducerile si ofertele te inunda si se tentează zi de zi, cand reclamele nu încetează sa apăra si culmea fix cand nu am eu bani. :))

Știți cum se întâmplat de obicei, nu? Mergem glonț la cei mai cunoscuti si cei mai mari magnați ai electronicelor si electrocasnicelor cand știm ca ceva ni s-a stricat prin casa, precum laptopul sau căștile, sau cand vrem ceva pentru care am strâns bănuți cu gândul ca ei ai o varietate mai mare, ca ei stiu ce vrea clientul si gama lor larga de produse o sa satisfacă nevoile oricui. 

Hmm, nu e întotdeauna asa. 

Uneori e bine sa faci un pas înapoi, sa vezi the big picture si sa cauți mai bine, sa cauți mai mult. Eu asa am ajuns la AvStore – un site, o platforma foarte elegantă, personal vorbind, care are un vino-ncoa mai special. Este site-ul de pe care am reușit sa-mi iau un laptop Dell care m-a cucerit aproape instantaneu si este site-ul de pe care urmează sa ii cumpăr mamei un televizor nou. Fiind poate mai puțin cunoscut este mai practic, mai transparent si mai plăcubil.

Eu am ales sa fac un mare pas înapoi si sa ma detașez de site-utile cu care eram învățată cand vine vorba de cumpărături de electronice si am ales sa caut si alte magazine online care poate reușesc sa ma convingă sau sa-mi facă un preț mai bun. Ma ales ca odată cu Black Friday si AvStore așteaptă clienții cu niste oferte fără margini. Încă aștept ca preferatele mele sa mai scadă nițeluș din preț si sa ma pot bucura de ele intr-un timp cat mai scurt.

Sfat pentru oricine incearca sa isi achiziționeze orice produs din gama electronicelor sau electrocasnicelor: încercați sa căutați mai bine si mai mult, pentru ca ofertele bune nu stau in 2-3 site-uri mai cunoscute, ci si in magazine noi, care stiu sa te atragă si sa îți ofere produse de calitate la prețuri mai mult decât potrivite.

Tu ce magazin de electronice preferi de Black Friday?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *