O vara cool cu Naturli

Am primit zilele trecute un pachețel nou de la buzzstore cu unele dintre cele mai interesante băuturi naturale pe care le-am incercat vreodată.

Băutura de soia am mai încercat-o si înainte, am găsit felurite deserturi si băuturi revigorante pentru veri prea fierbinți si mi-am curățat si detoxifiant organismul lăsând la o parte sucurile cu acid in favoarea Smoothie-urilor facute de mine acasă.

Asa s-a întâmplat si de data asta. Pachetul de la buzzstore conținea 2 băuturi foarte interesante de soia si de ovăz pe care le-am integrat in niste retete noi, dar delicioase.

Naturli este responsabil pentru aceste noi arome foarte gustoase si naturale pentru care orice vara sau de ce nu un stil de viața nou se poate instala cu ușurintă in dieta oricui. Băuturile organice de la Naturli sunt făcute din 100% ingrediente naturale, pe baza de plante, fără adaos de zahăr. Nu exista organisme modificate genetic in compoziția ingredientelor Naturli, ele fiind achiziționate de la fermieri locali. Emisie de carbon este redusă semnificativ, mai ales pentru ca s-au înlocuit alimentele bazate pe animale cu alimente bazate pe plante ceea ce scade cu 60% emisiile de CO2.

Băutura din soia are gust de vanilie, este un produs vegan cu adaos de calciu din alga Liiithothamnium calcareum. Eu am folosit-o in prepararea celui mai gustos Smoothie: lapte de soia, 1 banana mai mare, suc de portocale natural, un vârf de lingurița de scorțișoara si, pentru decor, câteva feliuțe de caise.

Băutura de ovăz este BIO, fără zahăr adăugat, fără gluten, 100% Plant base care are si aroma de vanilie. Este delicioasa si indicată sa o folosești dimineața alături de cerealele tale preferate, însă eu am încercat sa fac ceva si mai interesant cu ea. Am căutat de net si am găsit o rețeta simpla de briose cu banane si lapte de ovăz, asa ca am încercat sa transform o băutura vegana intr-unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care le-am încercat: Lapte de ovăz și 2 banane (facem in Smoothie din ele), o cana de faine, 3-4 linguri de zahăr brun, un praf de copt. Se amesteca toate intr-un bol apoi se aseaza in tava specială pentru brioșe. Se bagă la cuptor 25-30 de minute la 180 de grade si VOILA! Ai un desert încântător, sănătos, care sa îți înveselească ziua.

Fiind noua in arta vegana însă extrem de curioasa, pentru mine produsele Naturli sunt o rampa de lansare spre a crede din ce in ce mai mult ca acest stil de viața este pentru oricine si chiar dacă nu vrei sa renunți definitiv la carne sau lactate, din când in când aceasta alternativa este ideală pentru corp si suflet.

Tu ai încercat produsele Naturli pana acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *