breath creativity lifestyle new

Primul pas spre SUPERBLOGGERI

Am aflat de curand de acest portal minunat spre Superblogging, spre bloggeri mai mari, oameni minunati si o posibilitate sa cresti putin.

Nu stiam de site-ul super.blog.eu pana de curand. Asa ca mi-am pus in gand sa vreau sa fac si eu parte din aceasta lume noua. Am gasit inspiratia si curajul sa particip. Mica fiind, la inceput de drum, cred ca este o posibilitate incredibila sa invat lucruri noi.  Abia astept sa vad ce mi se pregateste.

Odata cu toamna vin si provocarile noi, precum competitia Superblog 2019. Vremea se raceste si daca tot incepe scoala cum sa nu inceapa si niste competitii super interesante pe net.

Abia astept sa vad ce o sa ma astepte in aceasta noua exerienta! Am emotii si totodata am increderea ca pot face orice-mi propun.

Hai Superbloggeri! 😀

Please follow and like us:
error

20 thoughts on “Primul pas spre SUPERBLOGGERI”

  1. AMR cateva zile! Si eu abia astept sa inceapa competitia si sa vad cu ce probe vom fi surprinsi! 😀

  2. Anul asta nu cred ca reusesc sa ajung. De fapt, ratez editia asta. Poate in primavara spun si eu prezent. Bafta multa in competitie

  3. Sa ai spor la scris si sa iti lasi imaginatia sa zburde! Am incercat si eu sa particip o data, dar timpul limitat m-a determinat sa ma opresc dupa al 6-lea articol. 🙂

  4. Iti doresc multa inspiratie! Si eu am participat la doua editii, dar toamna aceasta privesc totul de pe banca. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *