#Sparkle! Farmasi top 4 lookuri potrivite pentru orice eveniment

Sparkle! Farmasi top 4 zile sclipicioase!

Chiar daca plictiseala din carantina si zilele prea lungi te-au molesit de tot, exista inca inspiratie pentru aceste zile grele. O gasesti in noi pasiuni pe care le descoperi uitandu-te pe vreun video tutorial pe youtube sau cine stie, incerci lookuri noi, inveti inca o limba, devi expert in fizica cuantica. Nu vei stii niciodata.

Pana la fizica, astronomie si limbi straine (fii serios nimeni nu face asta in carantina – majoritatea stam pe instagram si tiktok razand ca niste bezmetici la un ecran) J)

Serios, lasa deoparte energiine negative, da-i drumul la muzica la mixim, danseaza, asculta in casti daca ai tai inca lucreaza de acasa sau sora mai mica doarme si experimenteaza.

Eu asa am facut. Si uite ca iti prezint top 4 lookuri pe care le poti face si tu, care merg atat acasa (pentru o sesiune desefiuri super) cat si pentru eventialele excursii la supermarcket dupa lapte si paine.

Numero 1

Un look simplu, pentru cele mai lenese fete, pentru care am folosit urmatoarele:

Fata – Crema BB Nivea Essentials BB 24H moisture and radiance. Blush –Farmasi Makeup Terracotta blush powder

Ochi – o culoare aproape invizibila pe toata ploapa din paleta Luoys paris Naked Nude Eyeshadow (replica)

Buze – Lipgloss Farmasi Make up Miss Sparkle Lip Gloss nr 01

Numero 2

Un look la fel de simplu daca ma intrebati pe mine, numai ca am vrut sa evidentiez putin mai mult ochii.

Fata – Crema BB Nivea Essentials BB 24H moisture and radiance. Blush –Farmasi Makeup Terracotta blush powder

Ochi – o culoare aproape invizibila pe toata ploapa din paleta Luoys paris Naked Nude Eyeshadow (replica), evidentiat putin coltul exterior al ochiului folosind Unwrapped si Secret Santa – culori din paleta Too Faced Dream Queen

Buze – Farmasi Makeup  Ruj matte liquid nr 203 si Lip gloss Farmasi Make up Miss Sparkle Lip Gloss nr 02

Numero 3

Ei bine aici nu stiu ce melodii energice am ascultat pentru ca m-a prins enspiratia si am merg pe un bold barbie la greu

Fata – Crema BB Nivea Essentials BB 24H moisture and radiance. Conturing – Snow Extra si Chestnuts Roasting – culori din paleta Too Faced Dream Queen. Blush –Farmasi Makeup Terracotta blush powder si Sweet of Santa din paleta Too Faced Dream Queen

Ochi – de obicei folosesc paleta Too Faced Dream Queen si culorile, in ordinea in care sunt scrise: Snowball Effect – pe toata ploapa insistant pe coltul interior, Kiss Miss si Pink Flurries – pentru coltul exterior, finish cu Special Delivery pentru nutin negru in coltul exterios, foarte putin langa gene. Aceleasi culori au fost folosite si penru a doua ploapa. Eyeliner – Victoria Silk touch (in eyeliner foarte accesibil pe care il gasiti in cam toate magazinele de cosmetice). Rimmel – Zen Extension Lash de la Farmasi Makeup

Buze – AllenShaw Lip Lust Creme Lipgloss nr 03 si Lipgloss Farmasi Make up Miss Sparkle Lip Gloss nr 03

Numero 4

Aici sincer tot ce am facut este sa imi schimb rujul si am purtat doar Farmasi Make up Miss Sparkle Lip Gloss nr 04, dar tot arata bine!

Asa ca, decizia finala, concluzia? Incearca orice, danseaza, urmareate tutoriale pe youtube de cum sa devi un artist formidabil, intra pe farmasi.ro si comanda-ti tot ce vrei, poarta o discutie emotionanta, sincera cu parintii tai. Nu lasa carantina si plictiseala sa te copleseasca.

Poti face tot ce-ti propui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *