#SpreadTheNews cu Autonom.ro

Dați sfoară în țară! Strigați în online și nu numai! Chiar se poate! Putem să facem o schimbare, să ne organizăm și să ajutăm. Putem salva o țară chiar și de acasă. Putem să trăim cu un virus, putem duce o viață normală.

Da. Oamenii se schimbă, trebuie să se adapteze la schimbările societății și să găsească soluții la situația în care ne aflam, chiar dacă ne-a dat peste cap și mulți dintre noi au acționat din frică. Atacurile de panică au devenit mai severe, iar oamenii au căzut pradă avalanșei de informații neșlefuite.

În linia întăi s-au aflat cei mai curajoși oameni din țară. În linia a doua au urcat și voluntarii, și oamenii calificați și cei care au vrut să ajute și să nu stea cu mâinile în sân. Unii sunt acasă și urmăresc cu interes pașii pe care trebuie să îi urmeze ca să ajute chiar și dintre patru pereți, alții încă ies pe stradă și luptă corp la corp cu virusul.

NU. Nu e un capăt de țară! România e încă în picioare și nu se dă bătuta ușor, trebuie doar ca oamenii ei, fii si fiicele să realizeze că împreună putem să trecem peste acest impas. Există oameni, organizații și ONG-uri care vor să se implice. Există soluții și trebuie puse în practică chiar acum.

Cine se afla în zona roșie?

1.         Spitalurile – centrul repunerii României pe picioare,

2.         Farmaciile – deoarece ele sunt cele de la care ne procurăm toate medicamentele de care avem nevoie fie ele pentru covid-19 sau orice altă necesitate,

3.         Curățenia – atât la domiciliu, curățenia organizațiilor și instituțiilor mari, spitalelor și laboratoarelor, cât și agenți de salubritate

Cine de afla în zona portocalie?

4.         Paza de orice fel – pentru siguranța firmelor și organizațiilor,

5.         Magazinele de alimente – pentru că ele sunt cele care iți aduc alimentele de care nimeni nu se poate lipsi,

6.         Poliția/jamdarmeria – pentru siguranța poporului și totodată instaurarea liniștii și respectului public,

7.         Livratorii – pentru firmele/familiile care nu pot beneficia de o masă sau oamenii care au nevoie de coșul de cumpărături, dar nu au cum să și-l facă singuri,

Cine se află în zona galbenă?

8.         Restaurantele cu livrare la domiciliu – legându-se de livratori, trebuie să avem o oarecare varietate de restaurantele care livrează la domiciliu în special pentru bătrânii care nu pot să se descurce singuri,

9.         Mijloacele de transport – facilitează deplasarea către și de la locul de muncă,

10.       Fabricile – pentru asigurarea alimentelor de care oamenii au nevoie,

11.       Agricultura – pentru asigurarea unei hrane sănătoase pentru orice român,

12.       Finanțele – pentru siguranța banilor și ajutorul pe care îl pot oferi, de asemenea pentru credite sau împrumuturi.

Vrei să ajuți? Poți să o faci cu ajutorul autonom.ro. Este o mișcare onorabilă pe care cei de la Autonom o fac pentru ONG-urile și oamenii curajoși, care merită o pelerine de supererou și care ies afară și stiu că pot face o schimbare.

Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România și sunt prezenți în toată țara, mai exact în 34 de orașe: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriță, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Ramnicu Vălcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea.

Ce oferă Autonom.ro comunității tale!

”Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Chiar în acest moment, multe ONG-uri și fundații specializate contribuie activ la combaterea Coronavirus-ului și la sprijinirea celor afectați, în orice fel. Organizații din toată țara au nevoie de tot sprijinul nostru, al tuturor.

În echipa Autonom am decis să dăm tot ce avem mai bun pentru cei din jurul nostru și pentru binele comun. Prin urmare, ne dorim să punem la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni cu posibilitatea de prelungire), mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor.” – Autonom

Misiune:

•           Închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) a mașinilor din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului;

•           Informațiile de care aveți nevoie de găsiți la adresa de e-mail help@autonom.ro sau la numărul de telefon +40 747 277 610;

•           Au o flotă variată: de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri;

Atât pentru siguranța colegilor lor, cât și a clienților lor s-au luat următoarele măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Autonom:

1.         După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.

2.         După dezinfectare, fiecare mașînă de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

3.         Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm că mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.

4.         Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.

5.         Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).

6.         Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.

#SpreadTheNews cu Autonom.ro.

Poți salva o viață!

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – spring edition. Proba 16

One Reply to “#SpreadTheNews cu Autonom.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *