Știai că te poți bucura GRATIS de confortul unei mașini când a ta e în service?

Să zicem că ai avut nenorocul să iți avariezi mașina într-un accident minor în care nu ești vinovat. Bun, mașina iți este ranită și știi că ai nevoie să o repari cât mai repede. Ce faci?

Primul gând pe care îl au majoritatea românilor este să găsească un service bun, să încerce să repare mașina cât mai repede și să nu trebuiască să folosească mijloacele de transport în comun pentru următoarele săptămâni. Dar, de cele mai multe ori service înseamnă zile bune de mers cu metroul sau autobuzul. Exista totuși o soluție salvatoare de care mulți nu știu.

Ce părere ai daca ți-aș zice că există o posibilitate prin care să poți conduce instant?

CUM OBȚII O MAȘINĂ DE ÎNLOCUIRE CA PARTEA PĂGUBITĂ ÎNTR-UN ACCIDENT

Puțini oameni știu asta, dar beneficiezi fără niciun cost de auto de înlocuire, dacă ești partea păgubită într-un accident rutier. Și asta în doar 4 pași, iar costul este decontat de asigurătorul șoferului vinovat. Vezi aici un scurt video de prezentare.

Pasul 1: Deschiderea dosarului de daune – Pentru aceasta aveți nevoie de constatarea amiabila completată de ambele părți sau de documentele emise de către Poliție în cazul în care în accident au fost implicate mai mult de două mașini.

Pasul 2: Obținerea documentelor necesare – În urma deschiderii dosarului de daune veți primi o notă de constatare cu care veți merge în service pentru obținerea devizului de reparație.

Pasul 3: Calcularea numărului de zile – Pe baza devizului de reparație se calculează numărul de zile de care beneficiați pentru mașina de înlocuire. Pentru fiecare patru ore de manoperă se va asigura o zi de închiriere.

Pasul 4: Obținerea confirmării de la asigurator – După obținerea acestor documente și obținerea confirmării de la asigurator, puteți lua legătura cu compania de închirieri auto  – sugestia mea este să alegeți Autonom – care vă oferă autovehiculul de înlocuire în momentul în care mașina intra în service.

MOTIVELE PENTRU CARE OAMENII EZITĂ

Sub 1% dintre cei care ar putea beneficia de acest serviciu solicită auto de înlocuire. Ceilalți nu fac asta lucru pentru că:

  • Nu își cunosc dreptul
  • Nu sunt informați cum se cuvinde în legatură cu soluțiile existente
  • Cred că este complicat de obținut acest serviciu
  • Cred că se poate rezolva totul pe cale amiabilă fără prea mari bătăi de cap

Ceea ce este trist pentru că acest serviciu ți se cuvinte, iți facilitează viața și iți ajută mașina.

NUMĂRUL SALVATOR

021 9111 este numărul care te salvează dintr-o situație problemă. Dacă mașina ta a suferit în timpul unui accident din care, doamne ajută, ai ieșit nevătămat, și știi că nu ai nicio vină, tu, ca parte vătămată poți să beneficiezi de un serviciu de top. Este dreptul tău prin lege.

Cunoaște-ți drepturile, informează-te și ușurează-ți viața.

În ceea ce privește al treilea motiv pentru care oamenii aleg să nu sune la numărul salvator este pentru că au impresia că acest serviciu este greu de obținut. Nimic mai neadevărat. Norma nr. 20/2017 privind asigurările auto din România iți raspunde la toate întrebările și iți dă toate detaliile de care ai nevoie pentru a știi cum să beneficiezi de despăgubiri, cum să mergi înainte și cât de bine este să iți știi drepturile și libertățile ca parte vătămată într-un astfel de accident. Pentru toate documentele necesare a se citi Art.4.

CE ÎȚI OFERĂ 021 9111?

•  Asistență rutieră 24/7 în România și în Uniunea Europeană

•  Este numărul de asistență rutieră 0219111 la care ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire

•  Are 16 platforme proprii disponibile la nivel național și o rețea de parteneri cu experiență în domeniu

•  Există peste 70.000 de tractări și 200.000 de mașini gestionate în 14 ani de experiență

•  Mașina care îți este oferită este asigurată printr-o rețea națională de peste 40 de agenții de închirieri mașini, dintr-o flotă de peste 9000 de mașini cu vârstă medie de un an

•  Personalul specializat este dispus sa discute toate detaliile cu tine și să te informeze cu privire la procedurile de lucru.

•  Toate serviciile sunt accesibile printr-un singur număr de telefon pentru a salva timp și a rezolva eficient și fără stres situațiile neplăcute.

SCRIE ÎN LEGE

Norma nr. 20/2017 privind asigurările auto din România, Capitolul VI privind Prejudiciile și Despăgubirile, art. 25 – Lipsa de folosință, spune că: Prejudiciile reprezentând consecinţa lipsei de folosinţă a vehiculului avariat, inclusiv înlocuirea temporară a acestuia, sunt stabilite:

a) pe baza documentelor justificative din care rezultă costurile de înlocuire temporară a vehiculului avariat cu un vehicul de o clasă similară ori inferioară, închiriat de la entităţi autorizate cu acest obiect de activitate; sau

b) pe baza documentelor justificative din care rezultă costurile privind transportul zilnic suportate de către persoana prejudiciată, fără că acestea să poată depăşi costurile prevăzute la lit. a).

Fii precaut, atent, condu cu grijă, dar dacă se întâmplă să ai un accident fară să ai vreo vina e bine să știi că poți ieși din această situație foarte ușor. Apelează cu încredere 021.9111 . Trebuie doar să te informezi și să fii la curent cu legea care iți permite să iți facilitezi situația problemă în care te afli și să beneficiezi de confortul unei mașinii chiar dacă a ta este în service.

Tu știai că ai acest drept prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Dă informația mai departe și apropiaților tăi!

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – spring edition. Proba 13

One Reply to “Știai că te poți bucura GRATIS de confortul unei mașini când a ta e în service?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *