Super cadouri numai pe Barneystore.ro

Săptămâna viitoare este ziua de naștere a mătușii mele si pentru ca este o doamna tare cocheta si are o slăbiciune uriașă pentru genți si posete, am ales sa fiu eu cea care o poate surprinde de ziua ei cu o posetuta pe care o va îndrăgi de cum o vede.

Am tot căutat pe la diferite magazine ceva mai deosebit, de calitate, durabil si puțin altfel pentru ca stiu ca mătușa mea, fiind o împătimită a genților si accesoriilor de acest fel, nu este ușor de impresionat.

Bineînțeles ca am colindat in lung si-n lat Bucureștiul două weekenduri la rând sa vad daca găsesc ceva ce probabil nu se regăsește deja in garderoba ei, si din păcate, am fost destul de dezamagita de ce am găsit.

Uite-asa am ajuns sa iau si site-urile la rând sa vad daca am mai mult succes in mediul online. Si bine am făcut.

Am descuperit barneystore.ro – un site tare interesant specializat in genți, poșete, portofele, rucsacusi si borseta. Nici nu va mai spun ca imediat cum am intrat pe sile simțeau ca intru intr-un magazin foarte elegant, îmbătat de o savoare feminină si extern de chic. Ma simțeam de parca intrasem intr-un mic castel exact pe gustul meu unde ma pot uita la câte genți si poșete imi doresc.

Desigur ca aici am dat si de niste oferte fără egal, mai ales ca Black Friday si Barneystore.ro parca suna împreuna intr-un fel extrem de atrăgător si tentant.

Încă pe de prima pagina am găsit câteva gentuțe foarte interesante, elegante dar si office care parca ar fi stat bine si la mine in dulap.

Dupa câteva căutări mai amănunțite am închis orice alta pagina dedicată doamnelor si domnișoarelor si mi-am concentrat toată atenția asupra noii mele descoperiri. Am găsit pe lângă geanta superba pentru matura mea si un rucsac din piese naturală foarte practic si interesant pentru mine.

Uite ca, deși am cautat in modul clasic, ceva deosebit; acasa, la cateva clickuri distanță am găsit cadoul perfect care sunt convinsă ca o sa impresioneze o doamna foarte specială pentru mine. Abia astept sa-i vad reacția!

Ar fi bine sa ii fac si ei cunoștința cu BarneyStore. Cu reducerile de 25% la toate categoriile si pana la 70% la anumite produse, pe care le puteți găsi si voi pe site intre 10 si 13 Noiembrie, ar fi păcat sa ratați astfel de oferte cu adevărat tentante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *