Terapie salină la tine acasă

Nu știu cați ați auzit de terapie salină, nu știu câți dintre voi ați fost într-o salină sau știți câte beneficii are sarea pentru corp și suflet.

Primul meu job în al 2-lea an de facultate a fost să împart pliante cu ofertele unei saline locale din Craiova, acolo am înțeles că o salină nu înseamnă doar sare, înseamnă terapie, sănătate și un tratament numai bun atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Pentru că nu toată lumea are posibilitatea de a vizita o salină și de a petrece puțin timp acolo pentru detoxifiere și o revigorare a corpului, Salin este o alternativa ușoară prin care poți aduce beneficiile sării la tine acasă.

Ce este Salin, salina și ce beneficii are pentru tine

Sarea este un material esențial al vieții care poate fi utilizat acum că remediu pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor în minele de sare cunoscute și folosite la noi în țară de foarte multa vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu.

Personal vorbind când am auzit că produce frecvent desfundarea cailor nazale și chiar reducerea sforăitului, am privit cu alti ochi toate produsele pe bază de sare. Am avut mereu probleme cu căile nazale, mereu înfundate, mereu certate, lucru care mi-a îngreunat fiecare zi. Odată cu sezonul recelilor sau cel al alergiilor, lupta cu propriul meu nas a continuat la nesfârșit.

Pe lângă efectele terapeutice pe care le are Salin, el ajuta și îmbunătățește modul de viață al oricui alege să aibă o mini salină acasă și care respiră ușor datorita lui Salin. Una din cele mai importante calități ale sării se datorează ajutorului pe care îl acordă persoanelor cu probleme respiratorii Ele vor simți foarte repede o îmbunatățire semnificativa a calității aerului, care va deveni astfel mai ușor de respirat, mai proaspăt. Totodată, este foarte posibil să constatați rapid efecte favorabile semnificative, ca de exemplu acela de a utiliza mai rar sau deloc sprayurile antiasmatice. Utilizarea aparatului de către persoane cu afecțiuni respiratorii a evidențiat o serie de efecte benefice într-o gamă largă de afecțiuni ale cailor respiratorii superioare și inferioare. În afecțiunile ORL, SALIN se arată a fi de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite, o acțiune generală desensibilizanta în probleme alergice. În afecțiuni pneumologice au fost obținute rezultate favorabile în astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări în TBC, mucoviscidoza. S-au remarcat efecte favorabile și în diverse alte cazuri de insuficiente respiratorii, ca de exemplu în cele pe fond cardiac sau tiroidian. Prin efectul sau de fluidizare a secrețiilor cailor respiratorii și de tonifiere a vibrațiilor cililor, permite eliminarea secrețiilor și eliberarea traseelor respiratorii, favorizând o respirație mai ușoară și asigurarea unui “confort” în respirație.

Aparatul Salin este un mod natural prin care îți poți înbunătății sănătatea fizica și psihică alegând să respiri cât se poate de ușor, datorită ingeniozității inginerului Constantin Pașcu, omul care a adus pe piață magnificul purificator.

Produsele Salin s-au bucurat și de o varietate mare pentru cs oricine să poată beneficia de un ajutor cât de mic în bătălia fiecăruia pentru o sănătate din ce în ce mai rezistenta.

Unul din preferatele mele este inhalatorul Salin. Este un mini-Inhalator individual care produce micro-particule uscate de NaCl, fiind astfel eficient că terapie adjuvanta în tratarea diverselor afecțiuni ale cailor respiratorii superioare și inferioare. Obținerea micro-particulelor uscate de NaCl se realizează printr-un procedeu de noutate absolută bazat pe trecerea aerului inspirat de către utilizator printr-un strat de granule de sare care au o structură specială ce asigură emisia micro-particulelor saline.

De asemenea pentru un acasă perfect protejat și pentru un stil de viață mai sănătos pentru întreaga familie, prefer Purificatorul de Aer Salin Plus – Modelul SALIN PLUS asigură tratarea aerului pentru un volum de până la 150m³ (aproximativ 50 mp). Ideal pentru încăperile spațioase, acest model poate regla prin intermediul unui potențiometru debitul de aer în funcție de dorință utilizatorului.

Aparatele purificatoare de aer Salin prezinta următoarele caracteristici importante:

  1. Mărirea rezistentei la răceli a organismului;
  2. Acțiune generala desensibilizantă în probleme alergice; de mare ajutor în rinite, sinuzite, laringite; rezultate favorabile în astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări în TBC, mucoviscidoza; somn liniștit, odihnitor, stare de confort psihic; scăderea problematicii sforăitului;
  3. Reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor;
  4. Ajutor natural în renunțarea mai ușoară la fumat;
  5. Calitate deosebita a aerului care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior plăcut.

Atenționări medicale

În cazuri rare este posibil să apară în prima perioada de utilizare o accentuare a fenomenului de tuse. Fluidificarea secrețiilor aparatului respirator activează procesul de eliminare a acestora. Tusea este un mecanism major de realizare a acestui proces. În primele zile de utilizare a aparatului SALIN cantitatea de sare eliminata în aer este mai mare și este posibil că efectele generale produse asupra aparatului respirator să fie mai intense. Aportul de sare prin aerul produs de aparatul SALIN este extrem de mic, sub 0,2g/zi în primele 10 zile de utilizare și sub 0,1g/zi în prima luna de utilizare. Aceste cantități de sare ajung la suprafață epiteliului respirator și sunt eliminate cu mucusul.

Alege un remediu natural, pentru o imunitate puternică, un somn liniștit și odihnitor și o diminuare considerabilă a diferitelor probleme de sănătate. Aparatul Salin al inginerului Constantin Pașcu a fost privit cu neîncredere la început, dar purificatorul de aer s-a dovedit a fi un ajutor de nădejde pentru bolnavi, dar și pentru cei care țin la calitatea vieții lor. Dovada: scrisorile de confirmare ale cititorilor, precum și aprecierea medicilor specialiști.

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – ediția 21 – proba 7

One Reply to “Terapie salină la tine acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *