Today poți fii un super erou!

Disclaimer!

Acest articol este o trecere bruscă la care nu te aștepți de la plictisitor la grozav, de la comun la fantastic și de la banal la extraordinar!

Acum, imaginează-ți tot ce urmează să citești că iți este narat de uimitorul Morgan Freeman…. sau Kevin Hart (cum iți place ție mai mult)

Ah-ham…

(voce groasă, joasă și profundă) Într-o lume în care reclamele și panourile publicitare iți vând sau încearcă fară mari șanse, aceleași cuvinte seci și fară noimă, aceleași texte ieftine de agățat cumpărători, totul devine nașpa. Hai să fim nițel diferiți!! Se cere o înțelegere majoră din partea noastră a acestei pieți de marketing greu încercate (mai ales acum).

Today este ziua în care trebuie să faci o schimbare, Today este oportunitatea pe care rar o întâlnești ca ziua asta banală și fară gram de sclipici să scape de atâta plictiseală, Today este… (înseamnă azi, dacă nu te-ai prins!) locul în care totul explodează.

Ieși din casa și… ba nu, stai. Da, stai. Stai în casă și privește prin geamul pe care n-ai voie să-l deschizi (ca urmare a ultimelor teorii conspiraționale) cum cerul iți zâmbește și pasările cântă (știi tu, ca într-o lume normală). Închide ochii și imaginează-ți că există un loc în care toate sunt așezate și gândite special ca tu să știi să faci cele mai trăznite și amuzante cadouri sau surprize.

Ce e viața fară prețuri wow, reduceri fară de egal și… în curând hârtia igienică pe post de valută… Imaginează-ți că scapi de petele urâte din viața ta fară dezinfectant, ci cu zâmbete și râsete puternice. Serios vorbind acum, viața fară râs e destul de goală. Așa că uită de probleme nițel, lasă virușii să zburde pe alte câmpii ale minții tale și pregătește-te! O(efect dramatic)

De ce să iți vând gogoși într-un limbaj greoi și prea formal când vreau să iți spun cât de tare este un rucsac anti furt? De ce să joc alba neagra când vreauj să te conving să încerci essential tech portfolio without a zipper? Ok, am înțeles, nu știi ce sunt astea. Hai să le luam pe rând.

Să zicem că ești un gadget junkie și turbezi când apare un dispozitiv super mega tare iar pe piață. Perfect. Să zicem că vrei un rucsac super mișto anti furt cu tot ce iți trebuie în el. Stai așa: să nu te gândești că este programat de vreo inteligență artificială super secretă care să știe kung fu când vrea cineva să se apropie de tine. Nu e nici precum brațele alea robot ale Dr Octopus din Spiderman – cât degrozav ar fi totuși. Revenim cu picioarele pe pământ. Este un rucsac modern, foarte elegant (ca să creadă dușmanii că ai bani și iți permiți chestii tari), compartimentat în așa fel încât să iți intre un laptop, niște acte, o gramadă de hârțogării, dosarele, căștile, pachețelul de mâncare de la mama, telefonul (pe care oricum îl tii în mână), pixurile (pe care nu le folosești niciodată), tableta, un coș de picnic, jumătate din planeta Jupiter și țigările. Serios vorbing e super spațios. Iți fac oamenii ăștia până și macheta (poate iți adaugă și un buzunar în plus dacă vorbești frumos cu ei).

Sooo classy and alegant

Dacă nu vrei un rucsac super compact, bun de luat cu tine în deplasări și super potrivit pentru spate, ok, privim acel assential tech portfolio. Ești mai practic? Perfect, Today găsim soluția și pentru tine. Dacă tot iți place să ai totul mai aproape și mai la îndemână, hai să vedem frumusețea asta: culori elegante, mostre gratuite, ușoară, compartimentată pentru artistul din tine sau pentru hârtiile alea prea multe, un ajutor în organizarea dosarelor, essential pentru activitățile tale. Fară fermoar ca să nu cumva să ți se rupă, să se prindă ceva în el, dar sigur pentru toate bunurile dinăuntru. Pune o tabletă, un telefon, cardurile, dosarele, stiloul preferat, mergi cu încredere cu un astfel de kit la subraț și pari un om de afaceri de mare succes. Poartă și un costum în culori neutre și intri ușor și în Casa Albă.

Sooo perfect

Pe partea cealaltă, hai să zicem că nu ești așa mare fan gadgeturi și alte tehnologii avansate… boomer. Hai să vedem ce găsim frumos și pentru tine. Avem oferte speciale, noutăți zilnice, produse eco, produse promoționale wow, garanții la fiecare produs pe care îl cumperi și dacă ești în cautarea unui job, aici îl găsești și pe ăla.

Stai în casă și nu mai știi cum să-ți petreci timpul? Invită-ți nepoții la un joc de șah. Da, da știm, jocul bătrânilor, deloc interesant, plictisitor și prea de durată. Dar serios acum, când vezi piesele astea lucioase placate cu argint, într-o cutie elegantă, neagră ca abisurile unei găuri negre, nu iți creste cheful de un joc? Măcar așa, să le vezi cum se plimbă pe tablă, să le atingi și să vezi cât de luxoase de simt în mână.

Sooo shiny

Dacă nu ești nici de astea impresionat, n-am ce să iți fac, înseamnă că pentru tine reclamele plictisitoare sunt perfecte și tot ele te conving cât de eficientă, utilă, esențială și plină de opulenta este faina neagra sau mălaiul extra. Hahhahaha, glumesc, normal că nu asta te inspiră.

Ah, stai să iți mai arăt o chestie super tare… Știai că poți să-ți cumperi propriul ginko copăcel? Normal, nu în mărime naturală, dar unul foarte drăgălaș care iți șade pe o măsuță de cafea și știe să înfrumusețeze locul (de parcă faci parte dintr-o generație venita din viitor), știe să iți încarce telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv și știe să mediteze odată cu tine – nu chiar, dar stă și el acolo liniștit în tăcere.

Sooo cute

Today Advertising vorbește de peste zece ani limba cadourilor promoționale, cu ei faci parte din viitor, ai poarta deschisă pentru niște cadouri super noi, inventive și unice, ai locul ideal pentru dispozitive de ultimă generație și creative pentru casa ta. Ai locul în care creativitatea face legea. Lasă vocea lui Freeman să se odihnească. Intră Today într-o eră nouă și lasă-te inspirat de originalitate. Fii un #SuperErouToday și uită de campaniile alea plictisitoare de promovare ale acelorași produse ponosite. Fă-i parte din secolul 21, îmbrățișează viitorul.

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – spring edition. Proba 6

One Reply to “Today poți fii un super erou!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *