Un magazin de încălțăminte cu o ofertă îndrăzneață

Odată cu schimbările de vreme, odată cu venirea toamnei, la mine se petrece un fenomen care cred ca este destul de cunoscut de majoritatea fetelor. 

Este vremea in care îmi fac curățenie in dulapuri si șifoniere, este momentul in care dau afara toate hăinuțele si toată încălțămintea si aleg, sortez, arunc sau pastrez câte ceva. Urmeaza sa vad ce încă imi  mai place, ce vreau garantat sa mai port, ce-mi mai vine bine si de cat de multe hăinuțe sau încălțăminte trebuie scap.

In același timp este perioada reducerilor si a schimbărilor. Este sezonul in care n-ai cum sa nu intri intr-un magazin sau pe vreun site frumos colorat, fără sa nu cumperi ceva. In plus, este si perioada nelipsitului Black Friday.

Este destul de simplu ca odată cu schimbările din șifonier sa nu fac loc pentru alte piese vestimentare si alți pantofi de sezon. Este imposibil sa nu caut oferte si sa nu primesc atât de multe hinturi ca ar fi bine sa cumpăr botinele alea dragute mai ales ca sunt la jumătate de preț. Ispite pentru fix ce-mi trebuie sau ce îmi doream de ceva timp sunt la ordinea zilei si, sa fim serioși, ce fata reușește sa se abțină de la cumpărături?

Organizarea dulapului de pantofi a fost mereu un haos pentru mine, mereu vreau sa le am in vedere, sa le așez si sa le păstrez in timp. Sa nu cumva sa uit de ele si sa le descopăr la următoarea curățenie generală. Am căutat sfaturi si idei cam peste tot. Însă pana la urma tot in cutiuțele lor le e cel mai bine si se păstrează ca noi.

Si pentru ca este perioada in care parca mai merge o pereche de ghete noi, iar am început vânătoarea de oferte si reduceri care mai de care mai tentante.

Asa am descoperit de curând un site nou, căci e tare greu sa ma mai surprinzi cu ceva la câte site-uri de încălțăminte stiu si vizitez zilnic. Dar uite ca oamenii din spatele Modlet au fost destul de inspirați si creativi sa imi capteze si mie atenția.

Uite asa am făcut eu loc in dulap pentru vreo 3-4 perechi noi de încălțăminte de pe Modlet.ro. Abia aștept sa-mi ajungă si sa ma bucur de ele.

Modlet este un magazin de încălțăminte tare drăguța cu foarte multe modele si tipuri de încălțăminte, potrivite pentru orice anotimp, vreme si buzunar. Ce îmi place la ei este ca pe lângă ofertele si prețurile foarte bune, mai au o oferta destul de interesantă pe care nu am mai intalnit-o pe la alte magazine. Plătești jumate. Si da, intri pe site, la categoria Plătești Jumate, îți alegi ce îți place si ghici ce? In momentul in care l-am băgat in cos, totalul tău de plata este… jumătate.

Tu ce site-uri sau magazine ai descoperit in perioada asta care sa îți fi atras atenția si sa te surprindă cu oferte sau cu ceva nou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *