Un volum uimitor datorită unui șampon uimitor

De-a lungul anilor am încercat peste 30 de tipuri de șampon carepromiteau luna de pe cer, iar părul meu fragil, având un cap tare încăpățânat pe care se chinuie să crească, a trecut și prin multe schimbări radicale. Vopsit, a fost. Decolorat, a fost. Vopsit iar și iar în cine știe ce culori curcubeice, da, a fost, s-a chinuit și totuși a rezistat.

Ani la rând, mai toate mărcile de șampon m-au cam dezamăgit, Pantene însă, a salvat situația pe ici pe colo, și cu greu mă hotăram să încerc și altceva.

Una din problemele cu care m-am confruntat de-a lungul vieții pentru că am un păr foarte fin și totodată gras, a fost lipsa de volum. Am căutat, săptămâni și luni, diferite modalități prin care să îi dau cât de cât volum, cu rezultate aproape ZERO. Într-un timp,  mă oprisem la următoarea tehnică: nu-l mai pieptănam ud fiind, ci așteaptam până a doua zi și-l lăsam să-și facă de cap și să se așeze cum îi convine lui. Zis și făcut. Ăsta a fost secretul mult timp pentru ca părul meu să se bucure de ceva volum, iar eu țopăiam de fericire atunci când oamenii mă întrebau ce am făcut pentru că pare ceva schimbat la mine și la părul meu. Ei bine, am apelat la această tehnică destul de mult timp, însă acum nu mai am nevoie de astfel de artificii.

Experții Pantene m-au atras în mrejele lor încă o dată și mi-au dăruit o făcătoare de minuni cu apă de trandafiri (care miroase demențial, apropos): gama de produse Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume.

Când vine vorba de produse în general, după cum probabil și tu ai experimentat, să ai încredere într-o reclamă este destul de greu, chit că este frumos împachetată și te atrage, până când încerci produsul lor minune, ajungând uneori să te iei cu mâinile de cap pentru că nu funcționează deloc pe părul tău.

Hai să-ți zic un secret: nu întotdeauna produsul sau reclama este de vină în astfel de situații. Oricât de mult vrei să crezi că părul sau pielea ta sunt într-un anumit fel sau că numai produsul X sau Yfuncționează în cazul tău, tind să te contrazic.

Ani de zile, o armată de specialiști lucrează la formule care mai de care mai eficiente, dar în același timp cât mai naturale și prietenose cu corpul nostru, cu o acoperire cât mai mare, care să ne ofere exact ceea ce părul sau pielea noastră are nevoie. Nu este de vină produsul că o anumită formulă nu funcționează pentru tine, pentru că, mai mult ca sigur, același produs face minuni la  prietena ta sau la mama ta. Oamenii care crează aceste beauty products pe care orice femeie le adoră, le crează pentru ca ele să rezorve unele probleme cu care se confruntă de ceva timp.

Uită-te la mine! Am cel mai fin (și nu exagerez) păr din lume, cel mai moale și mai subțire. Dacă folosesc măști sau tratamente, acestea parcă mi-l subțiază și mai mult. Părul este lipsit de viață și are o tendință de îngrășare de 80% (asta pentru că a doua zi după ce este spălat deja o ia razna, se lipește de cap și are un aspect tern). Am vrut păr des cu mai mult volum. Am folosit cam tot ce am găsit pe piață în materie de tratamente, leacuri băbești, șampoane și măști pentru a-l întări și pentru a-i da puțin volum. Nimic nu a mers.

Însă, nu vreau să crezi că reclama este înșelătoare sau că produsul este slab. El este destul de potrivit pentru un anumit tip de păr (și nu, să nu te aud că există doar 3-4 tipuri de păr. NU)

Sfatul meu este să încerci să-ți cunoști părul foarte bine. Să ai grijă la ce mănânci și să afli dacă ciocolata după 10 seara aduce vreun beneficiu părului tău. Lucrează la nivelul de stres în care trăiești, fii atentă la ce dietă ții, la cât de des îți prinzi părul în coadă de cal sau de câte ori îl speli sau vopsești. Caută să elimini cât poți din obiceiurile nocive pe care le-ai adunat în timp și încearcă produse care au formule cât mai naturale.

Pantene Pro-V a fost prietenul meu mulți ani, până când mintea mea de 19 ani a zis: Nope, hai să experimentăm și altceva! Și după cum am povestit mai sus, am încercat fără succes.

Acum am revenit la Pantene și mă bucur că am descoperit noua lor gamă: Pantene Pro-V Miracles Lift & Volume – fără silicați, fără silicon, cu biotină și apă de trandafir, având ca rezultat păr mai des, cu mai mult volum. Exact ce mi-a dorit dintotdeauna pentru părul meu.

Acum sunt mai fericită ca niciodată că oamenii ăștia au adus o minune în viața mea și dansez de fericire în oglindă pentru că , dacă părul meu are volum uimitor, și eu mă simt uimitor!

Cu Pantene, fiecare femeie se poate bucura că părul ei este în centrul atenţiei, că ochii celor din jur sunt atrași de frumusețea pe care ea o emană. Așa că nu mai zăbovi și lasă-ți părul să capete volum, să te facă mai frumoasă.

BUZZAmbasador Pantene

Daiana Slăvuțeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *