WatchShop iți oferă 5 motive să #staiacasă și să fii în formă

Cu toții știm cât de dificilă este această perioadă, mai ales dacă trebuie să stai acasă sau ai ales să rămâi acasă și să te protejezi cum știi mai bine. Normal că plictiseala și monotonia își fac apariția rapid. Normal că vrei să ai o oarecare activitate, să omori timpul sau să uiți de probleme alături de cei dragi. Normal că orice distragere de la munca ori plictiseală este binevenită.

Uite că WatchShop iți oferă 5 motive pentru care să adori să stai acasă, să împuști 2 iepuri dintr-o lovitură și să ai o activitate plăcută zi de zi.

Alege un smartwatch și bucură-te de efectele pozitive pe care acesta le are asupra corpului și minții tale. Beneficiile unui smartwatch nu se limitează la atingerea unui obiectiv nou în materie de tehnologie. Un ceas smart înseamnă un prieten nou care este dispus să te îmbărbăteze și să te motiveze să te dai jos din pat, să capeți energie și să ai o viață activă chiar dacă stai într-un apartament.

  • Monitorizează-ți pașii și numărul de calorii arse prin mișcare

Fă mișcare chiar dacă te limitezi la baie – bucătărie și living, plimbă-te, mișcă-te și uite așa arzi calori. Nimic mai simplu.

  • Analizează-ți nivelul de hidratare al corpului;

Pe măsură ce te antrenezi, ce exersezi, te plimbi de la frigider până în pat, ține cont de un alt beneficiu pe care ți-l oferă în ceas super tare. El este capabil să analizeze cât de hidratat ești, care este nivelul de oxigen din corp și pe baza acestor statistici știi câtă apă mai trebuie să bei.

  • Ai muzica ta preferată oriunde cu tine;

Normal că stai acasă, lucrezi din man cave-ul tău sau pur și simplu petreci timpul în felul tău unic. Cu toate astea bifate, e de așteptat să ai nevoie și de o muzică bună. Și cum să nu existe posibilitatea asta la orice model din categoria de ceasuri bărbați de pe WatchShop?

  • Îți recomandă personalizat, prin animații, ce tipuri de exerciții ți se potrivesc (de exemplu, la modelele Garmin Vivomove/Vivoactive);

Să zicem că te-ai cam saturat de chipsuri și ciocolată (ciocolata e sfântă), că ai văzut în oglindă ceva colăcei pe ici pe colo și jeanșii aia super skinny nu-ți mai trec de pulpa piciorului. Ok. Nicio problemă, nu dispera. Cu un ceas potrivit ești gata de exerciții personalizate, care prin animații perfecte iți pun sângele în mișcare. Modelul Garmin Vivomove este un astfel de ceas. Este ideal pentru exercițiile tale. Cu o curea din silicon  cu schimbare rapida de 20mm, de culoare neagră, Garmin Vivomove este un ceas hybrid cu ecran tactil cu afișaj discret și limbi de ceas care dispar când folosești modul intelligent. Iți monitorizează ulsul 24 de ore. Este atent la nevoile inimii tale si are grijă să te anunțe când trebuie să=ți faci exercițiile. Vine la pachet, pe lângă curea, cu un cablul de alimentare și documentația pe care e musai să o citești ca să înțelegi cum să te bucuri de toate facilitățile noului tău cel mai bun prieten.

  • Unele modele smartwatch au chiar și funcție de plată la terminalele POS.

Gândește-te că orele petrecute pe scaun, fară prea multă mișcare o să adune kg peste kg ceea ce nu o să iți placă în momentul în care te uiți în oglindă sau când probezi vreo pereche nouă de pantaloni (cu livrare la domiciliu, da?).

Fii activ de acasă. Poți să faci exerciții, să te tonifiezi și să iți antrenezi mușchii cu ajutorul sfaturilor de pe net și cu monitorizarea detaliată pe care ți-o oferă un smartwatch. Să nu mai spun că el îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te menține in formă sau pentru a face o schimbare în viața ta.

Ceasurile au o gestionare simplă și rapidă a apelurilor, a mesajelor, a notificărilor, a muzicii (atunci când este conectat la un smartphone compatibil). Monitorizarea pulsului de la încheietură funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, gratie tehnologiei Elevate™. Are funcții smart de monitorizare a stării de bine (monitorizarea stresului și temporizatorul de relaxare). Monitorizează activitățile și pregătirea fizică (numărul pașilor, calorii arse, distanța, minutele de activitate intensă, vârsta de fitness etc.). Sunt rezistente la apă: Swim, 5 ATM (50 de metri adâncime), iar durata de viață a bateriei este suprinzător de rezistentă: până la 5 zile în modul inteligent și până la 2 săptămâni în modul ceas.

P.S. Dacă nu mă crezi pe mine, poți oricând să citești recenziile de 5 stele ale celor care se bucură deja de un watch care e mai mult decât smart.

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – spring edition. Proba 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *