Tu ai jucat vreodată la Cazino?

Prima mea experienta de Cazino începe undeva in liceu cand multi din colegii din școala discutau si mergeau la păcănele si povesteau cat de interesant li se pare sa încerci sa joci, sa riști si sa câștigi. Fiind in liceu, orice câștig, indiferent de natura lui, era binevenit pentru un puști sau o pustoaica care începe sa devină ușor-ușor independent/a financiar. Nu zic ca nu poți deveni extrem de wealthy din cazino si asta nu poate deveni un nou stil de viata, însă de multe ori știm ca nu exista jucător care sa nu fii pierdut tot atât cat a si câștigat, la un moment dat in viata. Însă nu vreau sa scriu acest articol despre riscul de a pierde cât despre riscul de a câștiga, nu numai bani dar si experiența din ceea ce a devenit un univers colorat al jocurilor de noroc.

In online totul pare mai simplu. Stai acasa, într-un fotoliu comod, deschizi aplicația sau browserul si începi sa joci cele mai funny jocuri cu gândul ca astfel, te poți relaxa, bucura si de ce nu, poți câștiga ceva banuti. 

Eu asa am incercat intr-o zi. Poate din curiozitate, poate din nevoie, poate pur si simplu din plictiseala. Cazinouri online sunt cu sutele, trebuie doar sa il alegi pe cel mai potrivit ție sau sa găsești platforma cea mai prietenoasa cu stilul, modul si tipul tău de joc. Eu una sunt fan poker. Mi se pare unul din cele mai interesante jocuri atât la masa – cand ești atent la fiecare mișcare a celorlalți jucatori, unde le înveți ticurile si încerci sa înțelegi de înseamnă pentru ei ALL IN si daca te ridici la asa nivel, cat si in online – unde îți creste nivelul de adrenalina si trebuie să-ți asculți instinctul.

Il jucam de cand eram mică pe diferite platforme online, dar fără sa astept ceva in schimb, era un fel de introducere in ceea ce înseamnă de fapt poker – jocul pe care il joaca oamenii mari. Nu mică mi-a fost mirarea ca din joaca am inceput sa învăț unele lucruri cruciale in poker. Strategii, ce înseamnă o mâna buna, care sunt regulile de baza si la ce trebuie sa fii foarte atent in timpul jocului. Am cautat sa il joc la nivel mai serios si am ajuns la cazinoul DeluxeCasino – unde am descoperit o multitudine de recenzii si păreri despre multe alte jocuri si feluri prin care un cazino îți poate transforma viata in întregime. Oferte, jocuri, sloturi, bonusuri, cazinouri sigure, licențiate, serioase care sunt într-adevăr o modalitate prin care, daca vrei sa intri in acesta hora, știi exact unde si ce trebuie sa faci.

Dar chiar daca nu ma crezi pe mine pe cuvânt, te invit sa înveți, sa citești si sa te informezi de la specialiști care stiu cu ce se mănâncă mai exact lumea cazinourilor si ce fel de vin merge la ce tip de joc. Unul din specialiștii este Andreea Radu, care si-a descoperit dragostea pentru gambling încă din studenție si care poate sa te lămurească si sa îți răspundă la toate întrebările si nedumeririle pe care un rookie in universul gamblingului le poate avea.

Alătura-te la masa (virtuală) a marilor jucatori, ai încredere intr-o mâna buna si intr-o pereche de cărți de neclintit si nu uita ca toată viata este un joc de noroc!

Pariezi ca o sa-ti placa? Zarurile sunt in mâna ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *